Šou supruge Edina Džeka, pevala pesmu iz filma o Tomi Zdravkoviću na ulicama Rima

Amra se očigledno sjajno zabavljala u gradu gde je prethodno živela šest godina

  • 1

Slobodan dan koji su fudbaleri Intera imali posle trijumfa nad Venecijom za vikend, napadač Neroazura Edin Džeko iskoristio je kako bi sa suprugom Amrom i još jednim prijateljem posetio Rim!

Džeko i Amra su šest godina živeli u Rimu dok je fudbaler reprezentacoje BiH igrao za Romu, te otuda i ne čudi što su ponovo uživali šetnjom po ulicama "večnog grada" gde je njegova lepša polovina imala svoj mali šou.

Naime, Amra je na svom Instagram storiju objavila detalj te zabave, odnosno kako šeta ulicama Rima i peva pesmu "Ponoć" iz filma o Tomi Zdravkoviću. S druge strane, sam Džeko je snimao i u jednom trenutku se našalio i poručio da uopšte nije s njima.

Džeko ove sezone igra odlično u dresu Intera za koji je dao sedam golova, dok se njegov tim nedavnom pobedom nad Napolijem u potpunosti vratio u igru za Skudeto. U Ligi šampiona Džeko je zabeležio tri gola i jednu asistenciju, a njegov tim je kolo pre kraja obezbedio plasman u osminu finala najelitnijeg takmičenja.

Inače, Džeko i Amra su u vezi od 2012. godine, dok su u braku zvanično pet. Imaju ćerku i sina, a mediji u BiH su svojevremeno pisali da sa njima živi i Amrina ćerka iz prvog braka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA