≫ 

Procurile eksplicitne fotke najatraktivnije fudbalske menadžerke koja je radila i sa Partizanom

  • 1
Anamaria Prodan

Printskrin: Instagram/anamariaprodanreghecampf

Atraktivna fudbalska menadžerka Anamarija Prodan (49) našla se u teškoj situacji, kada su se u ponedeljak veče na internetu pojavile njene golišave fotke!

Ova Rumunka godinama unazad važi za jednu od poznatijih žena u svetu fudbala, a svojevremeno je sarađivala i sa Partizanom kada je u Humskoj igrao njen klijent Gabrijel Enake.

Elem, rumunski mediji javljaju da su se u javnosti pojavile fotke koje je Anamarija u septembru slala svom tadašnjem suprugu Laurensiu Regenkampfu od kog se u međuvremenu razvela, a na kojima se vidi kako gola pozira ispred ogledala.

- Znam ko je pustio ove fotografije. Znam kako su dospele u štampu, ko ih je distribuirao. Ali, nema veze. Moji advokati su već uzeli stvar u svoje ruke - rekla je Anamarija u izjavi za portal "Click" koji je prvi i objavio provokativne fotke bivše Plejboj zečice, a koje možete pogledati OVDE.

Anamarija je svojevremeno išla i pred kamere Plejboja pre 13 godina, a tada je dala zanimljivu izjavu vezanu za golišave fotografije.

- Ne vidim ništa loše u fotkanju za časopis za odrasle i čak bih pustila svoju ćerku da to uradi ako želi - rekla je Rumunka koja je potom priznala i da je muškarci žele iz dva razloga: jedan je zbog fudbalske saradnje, drugi je da je odvuku u krevet.

U nastavku možete pogledati i fotografije njene ćerke Sare za koju se ne bi ljutila ukoliko se skine za neki magazin za odrasle:

Video: Kada se atraktivne žene fudbalera skinu u bikini svi uzdišu za njima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA