≫ 

Najpoznatiji ljubavni trouglovi sportista, među njima je i bivši fudbaler Zvezde

Imali smo da su saigrači otimali devojke jedni drugima, da je fudbaler godimama bio u vezi sa bratovom suprugom, da je košarkaš istovremeno sa dve devojke, kao i onaj slučaj nekadašnjeg veziste Zvezde koji je u istom danu dobio decu sa dve različite žene

  • 0
Ris Mišel Printskrin: Instagram/rece_gorg/annabagaeva

Nedavni slučlaj Erika Abidala, koji je sa fudbalerkom Pari Sen Žermena varao suprugu, samo je jedan u nizu koji je vezan za ljubavni trougao u kom su sportisti uživali!

Abidalova nevera otkrila se u trenurku kada je fudbalerka Keira Hamraui pretučena na ulicama Pariza, a nakon što se i sam Abidal povezivao da je platio pomenuti čin. Nekadašnji reprezentativca Francuske je bio na ispitivanju u policiji, da bi se sumnja prebacila čak i na njegovu suprugu. Međutim, od svega što se izdešavalo epilog je razvod koji je Hajet Abidal već podnela.

Hajet Abidal, šta god da odlučiš, ostaćeš u mojim očima žena mog života, a posebno majka naše divne dece. Zaslužujem ovo poniženje čak i da me ubiju. Nadam se da ćeš mi jednog dana oprostiti - poručio je Abidal nedavno

To je otvorilo specifičnu temu u kojoj su poslednjih godina učestvovali mnogi sportisti, a među njima je bio i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Lorenco Ebisilio.

Naime, Ebislio je 17. januara 2017. dobio dvoje dece, ali sa dve različite žene koje su mu bile ljubavnice.

U pitanju su Darija Danilina, koja mu je rodila sina, i Ana Bagajeva - majka njegove ćerke čije fotografije možete pogledati ispod:


Svakako najpoznatiji trougao u svetu fudbala jeste onaj u kom su učestvovali Maksi Lopez, Vanda Nara i mauro Ikardi.

Vanda je bila u braku sa Lopezom kog je varala sa tadašnjim saigračem Ikardijem. U međuvremenu se i udala za Maura, a godinama unazad maksi je bio na stubu srama zbog ove "latinoameričke sapunice."

Podsetimo, malo je falilo da se Vanda i Mauro razvedu pre nekih mesec dana, jer je fudbaler PSŽ-a nešto "mutio" sa argentinskom klumicom Kinom Suarez.

Prvi ovakav slučaj videli smo još iz vremena kada su Džon Teri i Vejn Bridž bili saigrači, dok je sam Teri bio saigrač i sa Bridžovom devojkom Vanesom Peronsel.

Teri je 2009. optužen da je varao suprugu i izdao saigrača, a Bridž je u međuvremenu čak i napsutio Čelsi zbog toga. S druge strane, Teri je posle tog skandala izgubio kapitensku traku u reprezentaciji Engleske.

Još jedan skandal nam stiže sa Ostrva, gde je nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs godinama održavao vezu sa suprugom rođenog brata Rodrija.

Njih dvoje su bili u tajnoj vezi od 2003. do 2011. godine, a Nataša Gigs, pomenuta snajka, je navodno za to vreme ostala i trudna sa Rajanom - ali je abortirala. Takođe, pisalo se da je Gigs svom bratu ponudio 250.000 funti u zamenu za ćutanje kako se skandal ne bi proširio. Međutim, nije uspeo to da zataška.

Gigs je tada bio u braku sa Stejsi Kuk koju je takođe prevario sa starletom Imodžen Tomas čije fotografije možete videti ispod:

Za kraj smo ostavili možda i najaktuelniju priču što se tiče ljubavnog trougla. U pitanju je slučaj košarkaša Atlante Lua Vilijamsa koji je javno priznao da živi sa dve devojke.

Naime, on je najpre bio u vezi sa Ešli Henderson koja mu je rodila dvoje dece, da bi treće dobio sa Ris Mišel. Međutim, to ga nije sprečilo da istovremeno bude sa obe.

- Te žene su majke moje dece, nisu tamo neke devojke sa kojima se zabavljam neobavezno - rekao je nedavno.

Trojka uživa kao srećna porodica, makar se to da zaključiti na osnovu zajedničkih fotografija Ris i Ešli, koje se vole, poštuju i podržavaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA