Ovo je devojka s kojom je Kirjos navodno prevario bivšu i izazvao onaj skandal

Barem tako pišu mediji...

  • 1
Mari Vitinaros Printskrin: Instagram/maryvitinaros

Zvaničen potvrde nema, ali španski "Mundo Deportivo" piše da je australijska manekenka Mari Vitinaros "zaslužna" za onaj haos koji su nedavno napravili teniser Nik Kirjos i njegova tadašnja devojka Kjara Pasari!

Kjara je tada, podsetimo, napravila haos u hotelu u kom je sa Nikom bila u karantinu, a on je bio toliko veliki da je policija morala da interveniše i "golupčiće" prebaci u odvojene sobe.

To je značilo i da je ova turbulentna veza došla do kraja, da bi Kjara potom javno prozivala Kirjosa i delila na Instagramu njegovu fotku u zagrljaju druge devojke. Spekulisalo se da možda nije u pitanju Rita Ora, jer su ona i Kirjos navodno flertovali, da bi se u međuvremenu pojavila vest da se radi o pomenutoj Mari.

"Mundo Deportivo" navodi da je upravo Kjara ta koja je javnosti obelodanila s kim ju je Kirjos prevario, a u pitanju je devojka grčkih korena (kao i teniser) koja ima 29 godina i koja je model za kupaće kostime i donje rublje.

Na Instagramu imao oko 120.000 pratilaca što i nije iznenađenje ako pogledamo fotografije koje kači tamo. Svoj ljubavni život odlično krije i sada se prvi put pojavila neka vest vezana za njenu potencijalnu vezu.

Svojevremeno je bila i prva pratilja Mis Univerzuma Australije, a trenutno najviše boravi u Majamiju s obzirom na to da ima potpisan ugovor sa jednom tamošnjom agencijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA