Novi menadžer Junajteda pokušao da sakrije devojku, ona uhvaćena u loži Old Traforda

Rangnik je navodno godinu dana u vezi sa Meksikankom Flor

  • 0
Ralf Rangnik Rangnick

Foto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Nemački stručnjak Ralf Rangnik pobedom je u nedelju popodne debitovao na klupi Mančester junajteda, kada je njegom tim golom Freda u 77. minutu dobio Kristal Palas na Old Trafordu rezultatom 1:0!

Nije to bilo njegovo prvo zvanično pojavljivanje na stadionu Junajteda, jer je u četvrtak veče iz lože gledao trijumf Đavola protiv Arsenala (3:2), u poslednjem meču koji je sa klupe, kao privremeni menadžer, vodio Majkl Kerik.

A u loži je, prema navodima tabloida "San", bila i njegova devojka Flor koju Rangnik baš i ne voli da prikazuje u javnosti. Međutim, crnokosu Meksikanku vrlo brzo su primetili, iako nisu sedeli jedno do drugog.

- Ralf je znao da će sve oči biti uprte u njega, pa je seo iza Flor - rekao je izvor "Sana" koji navodi da su njih dvoje oko godinu dana u vezi.

Nemac je do 2017. godine bio u braku sa Gabrijelom, ženom s kojom je ušao u vezu sa 17 godina i sa kojom ima dva sina. Iako su se rastali, njih dvoje navodno imaju sjajan odnos.

- Svako od nas zaslužuje šansu za novi život i novoig partnera, upoznali smo se u školi kada je ona imnala 15 godina, a ja 17 - rekao je Rangnik svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA