≫ 

Poznata hrvatska navijačica mamila uzdahe utegnuta u kožnim pantalonama na Olimpiku

Ivana Knol bodrila svoje sunarodnike Perišića i Brozovića

  • 1
Ivana Knol Printskrin: Instagram/knolldoll

Još od Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, Ivana Knol važi za najatraktivniju navijačicu Hrvatske i prati je gde god da stigne!

Pored Kockastih, čini se da je Ivana i velika navijačica Intera - s obzirom na to da je sa šalom kluba ovog vikenda bodrila Neroazure u derbiju Serije A protiv Rome.

Atraktivno obučena, utegnuta u crne pantalone i izbačenog poprsja, Ivana se fotografisala na Olimpiku gde je Inter sa ubedljivih 3:0 pobedio Romu i u potpunosti se vratio u borbu za titulu.

Ivana je sa tribina bodrila i svoje sunarodnike Ivana Perišića i Marcela Brozovića, bez kojih se startnih 11 Intera ne može zamisliti. Ipak, niko od njih nije bio strelac, jer su golove dali Hakan Čalhanoglu iz kornera, Edin Džeko i Denzel Damfris.

Kada već pominjemo Ivanu, dodaćemo i to da je bila u izboru za Mis EURO. "Društvo" na listi su joj pravile Marta Barcok, Mis EURO 2016, i Čehinja Šarka Pekova. U konkurenciji je bila i Ruskinja Kate Plet, a upravo je Hrvatica imala najviše glasova (39,2) na našem portalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grgo

    16. maj 2022 | 18:18

    Po mom mieljenju,ona je fantasticka.podzrav Ivani iz Splita.Ona je jako simpaticka a i prirodna.Pomalo mi se čini zavodljivom.Volio bih upoznati Ivanu Knoll.Neka se i do Ivane čuje poruka da sam slobodan momak i da me moze pitati za prijateljstvo ili vezu.Jako mi se svida Ivana Knoll i nadam se da će mi odgovoriti na poruku i recite joj da se zovem Grgo.Ivana Knoll volim te❤❤❤❤❤.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA