≫ 

Gde je nestala atraktivna plavuša za kojom se okretao Beograd? Ugasila sve društvene mreže

Ivana Radović atraktivna balerina koja je bila hit prošlog leta nestala je sa javne scene ugasila sve društvene mreže

  • 2

Ivana Radović je naizgled sasvim obična devojka iz Beograda, ali njen život se razlikuje od života ostalih tinejdžerki.

Sa tri godine je počela da se bavi baletom, kasnije upisala osnovnu i srednju baletsku školu Lujo Davičo koji završava upravo ove godine. Ali, ono što je nju odvojilo od ostalih devojaka je životni pakao kroz koji je prošla kada je bila dete.

Borila se sa anoreksijom, koja spada u dosta teške psihičke, na sreću akutne bolesti. Izborila se posle nekoliko godina, a kaže da je ju je spasao trening u teretani koji je potpuno psihički promenio njen pogled na svet.

Kasnije je pokrenula instagram profil ivanabodyart gde objavljuje svoje fotografije. Pažnju na sebe skrenula je tokom leta kada je fotograf Telegrafa slikao na ulici u oskudnom izdanju. Međutim, danas taj instagram profil više ne postoji. Ivana ga je ili ugasila, ili je društvena mreža to uradila.

Nakon toga Ivana je dala veliki intervju za Telegraf i najavila velike planove, ali odjednom je nestala sa javne scene. Više nema ni instagram nalog, koji je za dva dana dosegao više od 10 hiljada pratilaca, a nema ni fejsbuk.

Nema je na internet nebu Srbije iako je najavila da će krenuti u fitness karijeru tokom 2021 i 2022.

- Jedno poglavlje u mom životu privodim kraju. Malim koracima krećem u nepoznato. San male devojčice umro je pre par godina. Tada, mislila sam da se ceo moj idilični svet ruši zajedno sa njim.

- Nisam znala ono što sada vidim i osećam. Iz ogromne zavisnosti prema baletu, rodilo se nešto (za mene) mnogo lepše.

- Trenutno ću pauzirati sledeću godinu, jer želim da se posvetim sebi i fitnesu, jer je to moja strast i volim to. Treniram naporno svakog dana i recimo mogu da podignem 100 kilograma iz čučnja, što je za moju konstituciju veoma dobro. Kada završim školu Lujo Davičo potražiću nekog trenera i počeću da se bavim fitnesom - rekla je tada Ivana za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA