Jedna od najlepših žena srpskog fudbala "grmi" na Sejšelima, ove fotke su dokaz za to

Portparolka Voše "puni baterije" na rajskom ostrvu

  • 9
Sanja Beba Kružević Printskrin: Instagram/sanjabebaaa

Zimsku pauzu posle odigranog jesenjeg dela šampionata u Superligi, mnogi fudbaleri i sportski radnici iskoristili su kako bi "pobegli" u toplije krajeve i napunili baterije za nastavak obaveza sredinom januara!

Među njima je i jedna od najlepših žena u srpskom fudbalu - Sanja Kružević "Beba", portparolka FK Vojvodina koja je za svoju "letnju " destinaciju u po zime izabrala Sejšele.

Beba se pre nekoliko dana "čekirala" na Instagramu, i to veoma atraktivnom fotografijom iz sobe - u crnom bikiniju, da bi pre 24 sata na svom "storiju" podelila delić rajskog ostrva gde je, ovoga puta, u glavnoj ulozi bila u žutom kupaćem kostimu.

Araktivna portparolka Vojvodine u centar pažnje dospela je na jednoj konferenciji za medije, kada je Nenad Lalatović po drugi put postavljen na mesto trenera novosadskog superligaša. A tom prilikom mladog stručnjaka su optužili da joj je gledao u grudi.

Nije Lalatović želeo ništa da demantuje ili potvrdi sve donedavno, kada je rekao:

- Nisam gledao! To su samo tako protumačili.Došao sam na konferenciju za medije, bilo je to moje drugo predstavljanje u Vojvodini, a kako sam bio koncentrisan šta da kažem - bio je neki papir, ispred nje i gledao sam u papir. Nisam gledao u njene grudi. Nisam ja to hteo da demantujem, da ne demantujem, a ta devojka ima momka, napravila se siuacija kakva nije trebalo da bude.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣🤣🤣

    25. decembar 2021 | 15:38

    Zna se ko to postavlja za potparolku i koje su joj glavne obaveze.Ne ide se na Sejšele od njene plate.

  • rajko

    25. decembar 2021 | 16:37

    A jel moze celog da ga stavi u usta, pitam za druga

  • 🦚

    25. decembar 2021 | 16:35

    Ove sve za pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA