Najbolja hrvatska sportistkinja u 2021. provokativnom fotkom čestitala praznike

Matea Jelić privukla veliku pažnju "stajlingom" na ceremoniji

  • 1
Matea Jelić Printskrin: Instagram/mateajelic

Zbog činjenice da je tokom lčeta osvojila zlato na Olimpijskim igrača u Tokiju, Hrvatica Matea Jelić je s razlogom proglašena za najbolju tamošnju sportistkinju za 2021. godinu!

Matea je nagradu dobila pre nekolio dana na svečanost, a tom prilikom privukla je veliku pažnju i izborom haljine u kojoj se pojavila na bini - sa dubokim izrezom, ali i dekolteom!

Pomenuta haljina je, doduše, do izražaja više došla prilikom fotografisanja "iza bine", a jer je tom prilikom Matea otkrila i više nego što treba. Ujedno, tom fotkom se osvrnula na svoju nezaboravnu godinu.

- Imam potrebu da se zahvalim svim ljudima koji su bili uz mene oduvek, volim vas i ne stajete mi svi na ove slike. Svi koji su pratili moje borbe, delili moje emocije i na kraju me čekali kod kuće, hvala vam. I neki novi predivni ljudi koji su ušli u moj život , jedva čekam nastavak naše priče Hvala Vam što ste deo mojih snova. Pozdravljam Vas sve, želim svima Sretan Božić i Novu godinu - napisala je Matea.

Inače, ova Hrvatica je posle zlata na OI veličala Oluju i progon Srba, iako se u Tokiju fotografisala i sa Novakom Đokovićem. Takođe, svojevremeno je boravila u Beogradu, u stanu Milice Mandić.

- Doček u olimpijskom selu je bio sjajan. U selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! Jedva čekam da se vratim u Knin. U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista - rekla je Matea letos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza i Komina

    27. decembar 2021 | 17:02

    Možda nije patriotski, ali Hrvatice najbolje ribe na svetu. 🔥🔥🔥🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA