≫ 

Najveća "bomba" Superlige pokazala dečka na Sejšelima: Bivši reprezentativac Srbije osvojio "Bebu"

Portparolka Vojvodine iskoristila zimsku pauzu za odmor na egzotičnoj destinaciji

  • 3
Sanja Beba Kružević Foto: Instagram.com/sanjabebaaa

Sanja Beba Kružević važi za jednu od najatraktivnijih, ako ne i najatraktivniju ženu srpskog fudbala. Portparolka Vojvodine izaziva redovno pažnju na konferencijama Vojvodine, posebno je to bio slučaj dok je trener ovog kluba bio Nenad Lalatović, ali i njene objave na društvenim mrežama takođe su zapažene.

Sanja je iskoristila zimsku pauzu za odmor, poput mnogih fudbalera iz Superlige, a za "zimovanje" je iskoristila egzotičnu destinaciju - Sejšele.

Bajkovite plaže na ostrvu usred Indijskog okeana dodatno su ulepšane pojavom portparolke Vojvodine u bikiniju, koja je objavila nekoliko atraktivnih fotografija.

Interesantno je da je objavila i ko joj pravi društvo na odmoru. Iako ne eksponira svoj privatni život, odlučila je da u jednom "storiju" podeli sa pratiocima ko je njen pratilac.

U pitanju je bivši golman Vojvodine, a sada mađarskog MOL Fehervara (bivši Videoton) - Emil Rockov.

Rockov je rođeni Novosađanin, dete je Vojvodine čije je sve kategorije prošao, a sa "Lalama" ima i osvojen Kup Srbije baš pod Nenadom Lalatovićem.

Svojevremeno je zbog partija u Voši povremeno dobijao i poziv u reprezentaciju Srbije, a čak je i debitovao kod Ljubiše Tumbakovića, gde je u prijateljskom meču sa Paragvajem 2019. godine dva minuta nosio dres sa nacionalnim grbom Srbije, što je za sada i njegov jedini nastup u dresu Orlova.

Nije poznato kada je započela veza njega i aktuelne portparolke Vojvodine, ali ono što je evidentno, jeste da ona često putuje u Mađarsku odakle objavljuje fotografije na Instagramu, a Rockov trenutno i igra tamo.


Pogledajte u galeriji Sanjine fotografije u bikiniju, kao i fotku fudbalera koju je objavila sa Sejšela na samom kraju:

Video: Bez njih utakmice Superlige su nezamislive: Lepotice u koje svi gledaju svakog vikenda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🥔

    28. decembar 2021 | 14:41

    Ove devojke su više smorile sa tom lovom i jurenjem za istu

  • Vitez koja

    28. decembar 2021 | 21:19

    Vest bi bila da je osvojio Dragan automehanicar iz Mostanice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA