≫ 

Bivši igrači Zvezde se fotkali sa lepšim polovinama na identičnom mestu u Dubaiju

Restoran Ce La Vi je očigledno popularno mesto

  • 0
Srđan Plavšić, Filip Đuričić Printskrin:Instagram/srki_plavsic_10/ Twitter/filipdjuricic

Godinama unazad Dubai je postao popularna destinacija za srpske fudbalere koji u drugoj polovini decembra koriste odmor zbog pauze u šampionatu!

Ništa se nije menjalo ni u smiraj 2021. godine, kada smo u Dubaiju mogli da vidimo veliki broj  fudbalera na odmoru. Već smo pisali o defanzivcu Crvene zvezde Aleksandru Dragoviću koji je u društvu devojke "pobegao" tamo na nekoliko dana, kao i golmanu crveno-belih Zoranu Popoviću i igraču Lacija Adamu Marušiću.

Dubai je bio destinacija i za druge bivše fudbalere Zvezde, a trojica njih su posetu ovom gradu iskoristilid a se sa lepšim polovinama fotografišu na identičnom mestu - samo u različito vreme.

U pitanju su Luka Adžić, Filip Đuričić i Srđan Plavšić koji su pozirali ispred ulaza u poznati restoran "Ce La Vi" koji se nalazi na krovu i sa kog se pruža neverovatan pogled.

Đuričić na terenu nije bio još od kraja oktobra zbog povrede, propustio je i duel reprezentacije Srbije u Portugaliji, a njegov Sasuolo naredni meč igra 6. januara sa Đenovom.

Adžić se očekuje na terenu 14. januara, kada njegov Cvole bude dočekao Viljem Drugi, dok Plavšića u januaru očekuju pripreme pred nastavak češkog prvenstva krajem januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA