≫ 

Zvezdina armija Instagram navijača samo raste, crveno-beli stigli do 500.000

Srpski šampion pohvalio svoje navijače zbog ovog dostignuća

  • 5
FK Crvena zvezda, MIlan Borjan, Mirko Ivanić Foto: MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda pohvalio se u javnosti da je zvaničan Instagram nalog dostigao neverovatnu brojku od čak 500 hiljada pratilaca!

Crveno-beli su prvu objavu imali 8. avgusta 2013. godine, a do danas su na pomenutu društvenu mrežu stavili više od 10.000 objava.

- Zvezdin Instagram nalog je tako postao jedno od glavnih sredstava informisanja za sve navijače kluba. U najkraćim vremenskim intervalima upravo preko ove društvene mreže možete saznati sve aktivnosti u našem slavnom klubu, preko sastava fudbalera za meč, golova, rezultata utakmica, dodela nagrada, akcije kole klub sprovodi, kao i brojne druge zanimljivosti - stoji u saopštenju i dodaje se:

-  Mnogo nezaboravnih momenata u vidu fotografija, video zapisa i rils snimaka objavljeno je na zvaničnom instagram profilu našeg kluba, a navijači su uvek prepljavljeni emocijama uzvraćali lajkovima i pozitivnim komentarima. Sigurni smo da će cifra od 500 hiljada pratila nastaviti da raste, jer kao što je poznato Crvena zvezda ima armiju navijača širom sveta od kojih uvek dobija veliki “vetar u leđa.

Video: Dejan Stanković: Rođendanska čestitka portalu Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA