≫ 

Drama u CSKA: Šefica klupske TV izazvala skandal porukom koju je slala novom pojačanju

Trebalo je da bude šala, a pretvorilo se u suspenziju

  • 2
Katerina Kirilčeva Printskrin: Instagram/CSKA TV/kirilcheva

Šefica televizije CSKA iz Moskve Katerina Kirilčeva izazvala je veliki skandal neprimerenim porukama koje je uputila novom pojačanju kluba Jusufu Jazičiju!

Turski vezista je u CSKA stigao na pozajmicu, uz opciju otkupa, a tada je na scenu stupila Katerina koja je u dogovoru sa Jazičijem, kao neka vrsta promocije, poslala poruku u "inboks."

- Jusuf, ovo je Rusija. Ovde imamo dosta Nataša - poručila je Katerina, a sam fudbaler je odgovorio: - Stižem za pet minuta, na putu sam!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by КП Спорт (@kp_pro_sport)

Katerinina poruka nije naišla na odobrenje javnosti, a klub je reagovao tako što je osudio njeno ponašanje i suspendovao je sa posla na neodređeno vreme.

Sama voditeljka se takođe javila putem zvanične Instagram stranice, te je uputila izvinjenje što je u video prezentaciju novog pojačanja stavila ovu poruku koja je privukla veliku pažnju.

- Iskreno se izvinjavam zbog video prezentacije koju je objavila naša medijska grupa. Prvobitno je odobren i planiran potpuno drugačiji scenario, ali bez prisustva igrača nije mogao da se realizuje. U uslovima nedostatka vremena smislila sam ovo, što je bilo očigledno neprikladno i za mnoge uvredljivo - poručila je atraktivna šefica televizije čije fotografije možete pogledati ispod:


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leto

    19. januar 2022 | 18:21

    Zene i sport ne ide..

  • Budi Bog s nama

    19. januar 2022 | 23:38

    Žabari su ti koji su žene uveli u fudbalske klubove, za nekakve PR-eve, marketing, ovo, ono...užas jedan kakav rijaliti napraviše s tom glupošću. Imamo u međuvremenu i brojne primere u Srbiji koji su cirkus, da nije za plakanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA