≫ 

Bivša UFC lepotica prodaje golišave fotke, sada je priznala da je snimila i "kućni video"

Svi se pitaju hoće li ga pustiti u javnost

  • 2
Pejdž VanZant

Printskrin: Instagram/vanzant

Nekadašnja UFC takmičarka Pejdž Van Zant ponovo je privukla pažnju javnosti, nakon što je putem društvenih mreža poručila da ima snimak seksualnog odnosa sa svojim dečkom!

Van Zantrova već duže vreme nije članica UFC, pokušala je da oživi karijeru u BKFC, ali ni tamo nije imala sreće zbog povrede. Međutim, odluka da otvori nalog na "OnlyFans" pokazala se kao pun pogodak.

Amerikanak na pomenutoj stranici prodaje svoj evrotski sadržaj kroz fotografije, a na pitanje da li bi snimila video rekla je:

- Da li bih? Definitivno ga imamo! A da li bih ga ikada podelila ili prodala, to je već druga tema - poručila je Van Zantova.

Inače, ova nekadašnja UFC takmičarka je iza sebe imala težak život, jer su je u srednjoj školi silovali, a odlulu da prodaje eksplicitan sadržaj obrazložila je ovim rečima:

- Kada sam potpisala za BKFC, zarađivala sam više novca po borbi nego u kompletnoj UFC karijeri. Trenutno od golišavih fotki zarađujem mnogo više nego od ugovora i to je ludo. Ne želim da se dovedem u situaciju da izgubim poslovnu šansu zbog toga što imam sajt.

Već me gledaju kao seks simbol u svetu i želela sam da od toga i zaradim. Imam svoj vlastiti sajt i kontrolišem šta sve ide tamo. Radila sam teško na svom telu da bih postala to što jesam. Sada to samo delim na sajtu i radim to profesionalno - poručila je Pejdž čije fotografije možete pogledati ispod:

Video: Vreli kadrovi Pejdž van Zant nisu za svakoga: Najprovokativnija žena MMA sporta na ivici dozvoljenog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA