Jovićeva žena mamila uzdahe na tribinama, bez brusa stigla na stadion i oduševila navijače Reala

Sofija je privukla veliku pažnju na Santjago Bernabeu

  • 2

Srpski napadač Luka Jović nije u sredu veče dobio priliku da zaigra protiv Mančester Sitija u polufinalu Lige šampiona i možda baš on ponese epitet junaka meča (otišao na Rodrigovu adresu) i obraduje navijače.

On nije, ali njegova atraktivna supruga Sofija Milošević definitivno je obradovala pristalice "kraljevskog kluba" u drugom smislu, jer se na tribinama pojavila i izazovnoj kombionaciji.

Tačnije, pažnju je privukao izbor majice, a na video snimku koji je Sofija okačila na Instagram jasno se vidi da srpska manekenka ne nosi brus i da crna tkanina jedva pridržava njene grudi.

Sofija, doduše, ima šta i da pokaže. definitivno je jedna od najseksi žena nekog srpskog fudbalera, a svoju vitku liniju zadržala je i samo mesec i po dana nakon porođaja.

Podsetimo, ona je Luki krajem marta rodila i drugog sina, a nedavno je sa starijim bila na travi Santjago Bernabeua kada je Real slavio 35. titulu prvaka Španije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA