Zanosna Portugalka se "zaigrala" pa uhvaćena u preljubi: Manekenka uvukla zvezdu Atletika u ljubavni trougao

Manekenka sve demantuje

  • 0

Poslednjih dana fudbalsko - manekenski ljubavni trougao je jedna od glavnih tema medija u Portugaliji, a jedan od aktera priče je i zvezda Atletiko Madrida Žoao Feliks.

Naime, Feliks je već neko vreme u vezi sa atraktivnom portugalskom manekenkom Magui Korčeiro, a mediji u toj zemlji pišu da se u njihovu vezu "umešao" Pedro Pora, španski štoper koji igra u Sportingu iz Lisabona.

U galeriji pogledajte fotografije atraktivne manekenke:

Kako navode, na društvenim mrežama se pojavio snimak iz jednog noćnog kluba u kojem se navodno ljube Korčeiro i Poro. Snimak nije najjasniji i ne može da se jasno utvrdi o kojem paru je reč, ali medijima u Portugaliji je to bilo dovoljno.

Ipak, ono što je sve zaintrigiralo je i snimak na kojem, poosle jedne utakmice Sportinga, Poro svoj dres daje upravo Korčeiro.

Posle svega oglasio se i Poro.

- Ova situacija je potpuno neprijatna. Imam poseban odnos s njom, ali niko nije neveran nikome. Moj imidž neće ništa narušiti, najmanje ovakve stvari jer mogu da radim šta hoću. Prestanite da blatite nas troje kada za to nema potrebe - napisao je Poro.

Navode medija demantovala je i Korčeiro uz napomenu da su sramni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA