Kirjos dao milion evra za stan sa bazenom: Ovo je mesto na kom živi sa svojom atraktivnom devojkom

Penthaus je kupljen u Sidneju, gde će budući bračni par i živeti

  • 0
Nik Kirjos Foto: City Residential Property/Instagram/costeenhatzi

Australijski teniser Nik Kirjos nedavno se počastio velelepnim novim stanom koji je platio čak milion evra!

Tamošnji mediji pišu da je Kirjos kupio stan u Sidneju kako bi bio blizu svoje devojke Kostin Haci, kada njih dvoje ne putuju na njegove turneje.

Kirjos je rođen i odrastao je u Kanberi, ali će sa Kostin očigledno živeti zajedno u njenom gradu - Sidneju! Kažemo "živeti zajedno" jer su njih dvoje već najavili da će stupiti u brak.

Stan se sastoji od dva sprata i ima tri spavaće sobe i dva kupatila. Kuhinja je većinom u drvetu, pogled koji imaju je neverovatan, dok je teniser uz stan dobio i dva parking mesta. Iz stana može da se "uplovi" direktno u bazen koji je kružni, a takođe tu je i zajednička teretana.

Nik i Kostin su zajedno od jeseni 2021. godine, a ova blogerka je svojevremeno otkrila i kako su se njih dvoje upoznali.

- Očigledno je listao fotografije na Instagramu i video je objavu mog poslovnog naloga i selfi u ogledalu. Poslao je poruku na moj poslovni nalog i pitao je da li je ogledalo dostupno za preuzimanje. Zatim je to isto pitao na mom privatnom nalogu. Međutim, kada se pojavio, priznao je da ga više zanima izlazak nego ogledalo - rekla je Haci koja je radila u prodavnici ogledala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA