Đoković me inspirisao da budem šampion sveta: Jedna od najatraktivnijih srpskih sportistkinja obožava Novaka

Svira klavi, bije u ringu, kreira kupaće kostime, a u nedelju je fotografijama ponovo oduševila muški deo populacije

  • 2

Uz komentar da "devojka mora i da odmori", srpska kik-bokserka Milana Bjelogrlić usijala je društvene mreže atraktivnim fotografijama u kupaćem kostimu!

Devojka koja je 2019. i 2021. godine bila svetska šampionka u kik-boksu, jedna je od najatraktivnijih srpskih sportistkinja, a pored toga što voli da bije pasija su joj moda i klasična muzika.

Svojevremeno je priznala da klavir svira odmalena, te da je diplomirala na Fakultetu muzičke umetnosti. Takođe, bavi se i kreiranjem kupažih kostima zajedno sa drugaricom.

- Volim da čitam, slušam podkaste na temu ličnog razvoja, igram šah, sviram klavir, plešem, putujem, upoznajem ljude i druge kulture, pričam strane jezike i kreiram kupaće kostime zajedno sa svojom najboljom prijateljicom. Svaki dan se budim sa željom za novim hobijem i prilikom da naučim nešto novo - rekla je Milana prošle godine u jednom intervjuu za "Sportfem" i otkrila da joj je najveći uzor Novak Đoković:

- To je čovek koji me je inspirisao kad sam bila devojčica i nastavlja da me inspiriše svakog dana. Svojim primerom me je nadahnuo toliko da sam postala šampion sveta.

U nastavku možete pogledati i njene fotografije i uveriti se zašto je Milana jedna od najatraktivnijih srpskih sportistkinja:

Video: Deneris, ti li si?! Navijačicu Zvezde porede sa Majkom zmajeva, a ceo Pionir se zablentavio u nju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIONIR

    4. jul 2022 | 12:34

    Bravo Milana, samo upornoscu mozes ostvarit svoj san, ne kao ove plastikuse sto se zicaju da dodju na piedestal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA