≫ 

Bugari oduševljeni suprugom Mladena Krstajića: Ljubica je pravi fitnes fanatik

Podsetimo, Krstajić će uskoro postati selektor naših komšija

  • 3
Mladen Krstajić, Ljubica Krstajić Printskrtin: Instagram/ljubica_ljubi

Vest da će Mladen Krstajić preuzeti mesto selektora fudbalske reprezentacije Bugarske privukla je veliku pažnju tamošnjih medija koji su već krenuli uporedo da pišu o njegovom privatnom i poslovnom životu!

O poslovnom se manje-više sve zna! Da je igrao za Partizan, da je ostvario veliku kariejru u Bundesligi, da je nastupšao za reprezentaciju Srbije i bio kasnije njem selektor, te da je kao trener vodio TSC i Makabi iz Tel Aviva.

Što se tiče privatnog, bugarski mediji su se bavili njegovom suprugom Ljubicom koja, sudeći po fotografijama na Instagramu, obožava fitnes i teretanu.

U pitanju je njegova prva ljubav koja datira još iz vremena kada je Krstajić igrao u Humskoj, a u braku sa Ljubicom dobio je dve ćerke i sina.

- Oženio sam se, supruga je ostala trudna, vozio sam juga na dve rate i normalno je da sam bio u grču, kada nisam ni znao ko mi glavu nosi. A kad su mi u Nemačkoj pare došle u džep, naglo sam se opustio i zaigrao dobro, pošto sam obezbedio čitavu porodicu - rekao je Krstajić svojevremeno u jednom intervjuu.

Video: Nastasić za Telegraf otovoreno o Krstajiću: Evo zašto nije otišao na Mundijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA