≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ruske lepotice gledale Zvezdin meč protiv Zenita, jedna se posebno izdvaja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oko 30.000 navijača bilo je na stadionu u Sočiju

  • 3
Zvezda, Zenit

Printskrin: Youtube / FK Crvena zvezda

 

Nedavni prijateljski meč između Zenita i Crvene zvezde (2:1) sa tribina u Sočiju pratilo je oko 30.000 navijača, a među njima je bio veliki broj pripadnica lepšeg pola!

Naravno da su svojom pojavom na tribinama privukle veliku pažnju, pogotovo što je poznato da su Ruskinje i te kako lepe žene i zaluđenice za fudbalom.

A jedna od oniih koja se posebno istakla na tribinama jeste atraktivna Marija Kiseleva, devojka koja se predstavlja kao psiholog iz Sočija. Iako tim iz njenog grada nije nastupio na tom meču, Mariji nije bilo teško da se pojavi na tribinama.

Zvezda se posle meča pohvalila da joj je ovaj duel sa Zenitom najgledanija prijateljska utakmica u poslednjih 20 godina.   Samo dva puta su crveno-beli u 21. veku bila gledaniji, protiv Nagoje 2001. godine pred 46 hiljada ljudi i protiv Barselone godinu dana kasnije pred 35 hiljada navijača.

Zenit je, inače, slavio golovima Mostovoja i kasijere, dok je jedini pogodak za Zvezdu delo Aleksandra Kataija. U nastavku možete pogledati i delić atmosfere sa tog meča, odnosno fotografije lepotica koje su pratile ovaj susret sa tribina:

Video: Ove seksi Argentinke su na internetu naučile srpski zbog Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki🇷🇸

    5. jul 2022 | 11:47

    Pa sta??

  • Nikola

    5. jul 2022 | 14:43

    Jel je ovo kategorija za sport ili za nešto odraslo?

  • PIONIR

    6. jul 2022 | 10:49

    Idu gde se pare okrecu, nece sigurno u garazu ili zgradu da gledaju mehanicara ili zidara, molera itd. Zato mnogi potrose ustedjevinu na njihove ludorie.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA