≫ 

Najjači bodibilder na svetu bio na svadbi u Srbiji: Đuskao uz narodnjake, dok se jedna baka veselila sa njim

Leri Vils na Instagramu ima preko 3.600.000 pratilaca

  • 0

Jedan od najpoznatijih svetskih bodibildera, Leri Vils nalazi se u poseti našoj zemlji. Čovek koji na Instagramu ima preko 3.600.000 pratilaca i koji je inspirisao milione širom sveta, našao se na jednom interesantnom video snimku sa svadbe u Srbiji.

Naime, čovek koji je poznat po postavljanju dva svetska rekorda u takmičenjima u podizanju tegova veselio se uz narodnu muziku, sve dok se jedna starija gospođa pored njega ludo provodila i uživala u tradicionalnom srpskom veselju.

Nakon što je uspeo da izgradi svoju karijeru u podizanju tegova, Lari se posvetio poslu fitnes instruktora, pa je na svom Jutjub kanalu često kačio video snimke na kojima se može videti kako trenira i savetuje ostale šta treba raditi kako bi se izgradila prava linija.

Na ovoj video platformi ima preko 2.000.000 pratilaca, a dobitnik je zlatnog "play buttona" kao i svaki Jutjuber koji nadmaši cifru od 1 miliona ljudi koji ga prate na ovoj društvenoj mreži.

Nema sumnje da se sjajno provodi u Srbiji u kojoj će boraviti još nekoliko dana u pratnji svoje devojke.

Video: Bodibilder bez ruku vam pokazuje da je sve moguće u životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA