≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najprsatija odbojkašica sveta izbačena iz tima zbog provokativnih fotki, sada se snimala za Plejboj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od perspektivne karijere odbojkašice stigla je do cenjenog bikini modela

  • 15
Kajla Simons Printskrin: Instagram/kaylasimmmons

Američka odbojkašica Kajla Simons morala je da žrtvuje svoju sportsku karijeru zbog provokativnih fotografija koje je objavljivala na društvenim mrežama!

Kajla se uspešno takmičila za Univerzitet Maršal u NCAA ligi, najjačoj studenstkoj ligi u SAD, i važi za odbojkašicu sa možda i najvećim grudima koje često ističe u prvi plan kada su u pitanju fotografije.

Upravo to joj je zamreila uprava koledža, što je Kajla sama priznala u jednom intervjuu za "Njujork Post."

- Insistirali su da su fotografije koje objavljujem neprikladne. Zahtevali su da izbrišem svoj nalog na društvenim mrežama - rekla je Kajla i priznala da nije želela to da učini:

- Incident na koledžu me je naučio nekim vrednim lekcijama. Oduzeto mi je pravo da se bavim omiljenim sportom. Tada sam shvatila da ne treba dozviliti da drugi ljudi utiču na to kako treba da se osećaš.

Odluka da ne obriše nalog i fotografije rezultirala je tome da je Kajla postala uspešan bikini model i da ima oko 800.000 pratilaca.

- Nisam baš težila da budem bikini model. Kada sam bila malo mlađa, volela sam da idem na plažu i fotkam se - poručila je devojka koja je i kao navijačica osvojila tri nacionalna prvenstva.


Koliko joj dobro ide na novom poslu govori i podatak da se početkom jula fotografisala za Plejboj, te je snimak iz aviona podelila na društvenim mrežama:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Kayla Simmons (@kaylasimmmons)

Video: Zgodna hrvatska atletičarka želi Zvezdu protiv Dinama u Ligi šampiona: Došla bih na Marakanu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA