Bila je jedna od najlepših sportistkinja, ali je prekinula karijeru i postala model za odrasle

Hokej i dalje žali za Mikajlom

  • 4

Kanađanka Mikajla Demaiter do 2020. godine bila je možda i najseksi igračica hokeja na ledu, ali je onda naprasno odlučila da prekine sportsku i posveti se karijeri modela!

Mikajla je bila golman "Bluvoter Hoksa" iz Otave, da bi u međuvremenu postala poznati model sa 1,3 miliona pratilaca na Instagramu, dok za usluge na "Onlyfans" mreži naplaćuje skoro 17 dolara mesečno.

Njena objava da napušta hokej svojevremeno je izazvala veliku pažnju, ali je pomenuta devojka donekle bila i primorana na to zbog operacije kolena koju je imala. A s obzirom na to da ima ogromne grudi, odlučila je da "sreću" potraži u drugoj branši.

Mikajla iz dana u dan kači provokativne fotke na Instagram nalog koji je doživeo ogromnu "eksploziju" i sa 413.000 pratilaca skočio je za skoro milion.

Nedavno je boravila na odmoru gde je privukla veliku pažnju pojavom na plaži, kada je glumila scenu iz legendarne serije "Čuvari plaže."

Video: Ostavila auto-trke zbog Only Fans-a: Istetovirana bomba se golotinjom spasila od depresije


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA