Sneža Borjan dominirala na 30. rođendanu Gobeljića: Na proslavi bila i supruga kapitena Partizana

Ostaje pitanje da li je i Urošević bio u kafani sa igračima večitog rivala

  • 10

Marko Gobeljić je proslavio jubilarno 30. rođendan, a proslavu je organizovao u kafani u društvu prijatelja i saigrača. Iako su fudbaleri uglavnom bili "inkognito" na društvenim mrežama, njihove supruge nisu odolele da objave deo atmosfere na Instagramu.

Najaktivnija je, kao i obično, bila Snežana Borjan, supruga kapitena Zvezde Milana Borjana, koja je obukla provokativnu haljinu i bila među najveselijima, sudeći po snimcima.

Interesantno je da je tu bila i supruga kapitena Partizana Slobodana Uroševića. Iva je inače dobra prijateljica Snežane Borjan, čiji je snimak i sama podelila na Instagram, a koja se takođe druži i sa Gobeljićem i nekim njegovim prijateljima.

Na snimcima se ne vidi i Urošević, ali je tagovan na nekoliko snimaka gde su neke ljubavne pesme od strane svoje supruge.

Gobeljiću je rođendan na kraju čestitala i njegova supruga Katarina Grujić, koja se u jednom momentu i latila mikrofona, što inače radi često na proslavama, pa je tako svojevremeno pevala i na svojoj veridbi.

Podsetimo, Crvena zvezda će u četvrtak od 18.45 igrati na teškom gostovanju Trabzonu u drugom kolu Lige Evrope, dok Partizan od 21.00 u Humskoj igra protiv Nice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Često

    13. septembar 2022 | 09:16

    vidjam igrače Zvezde po klubovima...nedopustivo za profesionalce. Najbolji u prošloj sezoni su u ovoj drastično pali u formi ( nisam mislio na Gobeljića). Kakva crna proslava rodjendana 3 dana pred meč u Trabzonu...

  • Darkoooooooo

    13. septembar 2022 | 09:15

    Jel bio Terza magija?

  • Milance

    13. septembar 2022 | 10:46

    Stariji ljudi kazu: najgore je kad se opanak popapuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA