≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvali su je Hulk zbog jedne fotke, ali je Ruskinja opet pokazala da je jedna od najlepših teniserki sveta

Vreme čitanja: oko 2 min.

I dalje je mnogi pamte po onoj fotografiji iz 2019. godine

  • 0

Atraktivna ruska teniserka Vitalija Dijačenko privukla je veliku pažnju tokom US Opena zbog fotografija u kojima se pojavila obučena u američku zastavu!

Dijačenko je odlučila da u kvalifikacijama za poslednji masters nastupa u zanimljivoj odevnoj kombinaciji, ali se, nažalost, nije plasirala u završnicu US Opena. Ipak, može da se pohvali da je još više dobila na popularnosti koja će joj pomoći kada su u pitanju društvene mreže.

Po dolasku iz SAD, Dijačenko je osvojila jedan ITF turnir u Portugaliji kojim je koliko-toliko podigla samopouzdanje, a mediji u Rusiji i dalje žale zbog toga što su joj povrede krojile karijeru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Vitalia Diatchenko (@vdiatchenko8)

Vitalija je rođena 1990. godine u Sočiju i počela je da igra tenis sa pet godina. Sa 11 se preselila u Moskvu gde je počeo njen profesionalni put. Imala je ogroman talenat, međutim, povrede u juniorskom mstažu su uticale na rezultate.

Debi je imala 2007. godine, dok je četiri godine kasnije odigrala možda i najbolju sezonu u svojoj karijeri. Došla je do prve VTA titule pre nego štos e ponovo povredila. Stradao joj je meniskus, zbog čega je ponovo propustila nekoliko takmičenja. U 2013. godini stiže do najboklje pozicije na VTA listi, 71. mesta.

Ostaće upamćeno i da je 2018. pobedila Mariju Šarapovu na GS, kao i Sofiju Kenin, dok je Elena Ostapenko na kraju bila prejaka. Zatim je 2019. dobila nadimak "Hulk", i to nakon što je uzela set Sereni Vilijams na startu Rolan Garosa. Doduše, Amerikanka je u međuvremenu preokrenula za plasman dalje.


A nadimak su joj dali australijski mediji koji su Dijačenkovu poredili sa Samantom Štosur, teniserkom poznatom po velikom bicepsu. Čak i sa Rafaelom Nadalom, dok niko nije obraćao pažnju na mišiće Serene Vilijams.

Ruskinja je pre te sezone bila "mršavica" kada su u pitanju bicepsi i ruke, mada su tada u javnosti sve to pokušali da objasne idealnim trenutkom. Odnosno da je fotografija nastala pod određenim uglom, u trenutku maksimalne koncentracije i napora teniserke.

Elem, Dijačenko je posle tog Rolan Garosa dodatno dobila na popularnosti, a već dugi niz godina pored tenisa uspešno se bavi modelingom.

Video: Ostavila reket i latila se kamere: Bivša teniserka se snima za Only fans, muškarci lude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA