Skinula se gola i ušla u istoriju: Ukrajinka je prva UFC takmičarka koja je završila u Plejboju

Marina Moroz se ozbiljno bacila na karijeru modela za odrasle

  • 1

Ukrajinska MMA lepotica Marina Moroz ušla je u istoriju kao prva UFC takmičarka koju je Plejboj predstavio kroz svoju platformu "Centerfold."

Marina se takmiči u UFC muva kategoriji i ima skor 11:3, a na društvenim mrežama se već pojavila golišava fotografija koja je samo jedna iz asortimana Ukrajinke rađene za Plejboj.

Suština svega jeste to da će Marina preko pomenute platforme moći da prodaje svoj golišavi sadržaj, dok na istu ne može baš tako lako da se "uđe."

- Plejboj mi je promenio život, sada sam drugačija osoba. Srećna sam što mogu da kažem da ću biti prva UFC takmičarka na ovoj platformi. Ranije sam bila zatvorena osoba, ali me je Amerika promenila. Sada osećam više energije kada pokazujem golišave slike - rekla je Ukrajinka.

Marina ima nadimak "Čelična Lejdi", a u žižu javnosti dospela je u martu prošle godine kada je otrkila da zbog korone prodaje golišave fotke za 10 dolara mesečne pretplate.

Ona je tada pokrenula svoj privatni sajt koji joj je pomogao da izađe iz teške finansijske krize s obzirom na to da se zbog pandemije nije takmičila. Naredni meč joj je zakazan za 19. novembar, a vi u međuvremenu možete pogledati neke njene atraktivne fotografije.

Video: Ovo je kardio trening, ali za one koji gledaju: Mis MMA u tanga bikiniju s drugaricama trenira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gemathegreat

    4. oktobar 2022 | 22:14

    Pa to im je jedino preostalo, modeling za odrasle i surogat majčinstva. Takvu ulogu im je namenio zapad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA