≫ 

"Vodili smo ljubav, sve bi bilo drugačije da sam žena": Ikardi opet na udaru, procurila čudna prepiska

Argenticu je navodno transseksualka ljubavnica

  • 3
Gendalina Rodrigez, Mauro Ikardi Printskrin: Instagram/mauroicardi/guendalinarodriguez_

Napadač Galatasaraja Mauro Ikardi poslednjih nekoliko dana nalazi se u centru pažnje skoro svih svetskih medija, ali ne zbog partija koje pruža na terenu - već zbog ljubavnih problema!

Pre nekoliko dana njegova surpuga Vanda izjavila je da se ovaj par razvodi, mada Mauro očigledno ne može da se pomiri s tim s obzirom na to da je na Instagramu podelio fotografiju kako je ljubi i poručuje da je voli.

U međuvremenu je dobio novi "udarac", i to od transseksualke Gendaline Rodrigez koja tvrdi da je njegova ljubavnica i koja je na društvenim mrežama objavila njihovu prepisku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Guendalina Rodriguez (@guendalinarodriguez_)

Ukratko, Gendalina je poručila da je umorna od toga da je u medijima nazivaju lažovom i tragačem za slavom, te je poručila:

- Vodili smo ljubav, a on mi je rekao da bi sve bilo drugačije da sam ja biološka žena. Imamo konfliktnu istoriju od 2019. godine, to je isprekidana romansa koju on nikada nije negirao ili potvrdio. Očigledno zbog karijere i zbog toga što ima decu.

Naravno, tu je i Vanda koja je pre nekoliko dana napisala:

- Veoma mi je teško i bolno u ovom trenutku, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje prevazilaze i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta da razjašnjavam i neću iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas, molim vas za razumevanje ne samo zbog mene, već i zbog naše dece - napisala je poručila je ova atraktivna plavuša.


Video: Vanda Ikardi pokazala crni čipkani brus: Grudi na izvolte, naziru se bradavice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    29. septembar 2022 | 12:28

    A Vanda je postena,koliko je brakova rasturila a kad je pogledas nista posebno,da nema sminke i ovih filtera ruzna ko djavo

  • Srbin

    29. septembar 2022 | 17:00

    Ja sam bio sa svakakim devojkama,a ovo bi i pijan odbio. Našta ovo liči sunce ti... Valjda mu dojadile devojke pa traži sreću u muškarcima.

  • Tarabic

    30. septembar 2022 | 13:09

    Što se kaže ko nije probao muško ne zna šta je žensko...🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA