Gabi je fotkama sa Ibice raspametila muškarce i dokazala da fudbal i visoke štikle mogu zajedno

Pored terena, ova fudbalerka je i te kako aktivna na društvenim mrežama

  • 0
Gabrijela Hauel

Printskrin: Instagram/G A B R I E L L A L I L Y

Engleska fudbalerka Gabrijela Hauel je klasičan primer da je sasvim moguće igrati fudbal i uporedo nositi visoke štikle!

Članica Saton Junajteda još jednom se našla u centru pažnje britanskih medija, jer je na svom Instagram profilu podelila jednu provokativnu fotografiju sa Ibice.

Fotografija nije "najnovije izdanje" s obzirom na to da se gabrijela tokom leta fotkala na ovom poznatom letovalištu, ali je svakako bila dovoljna da se o ovoj fudbalerki piše i van terena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G A B R I E L L A L I L Y (@_gabbyhowell)

Pored toga što igra fudbal, Gabi je i blogerka koja ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, a nedavno je žestoko napala "hejtere" koji su je uznemiravali na društvenim mrežama.

- To je problem sa ženskim fudbalom. Verujem da igračice biraju zbog izgleda, a ne zbog kvaliteta. Fudbal i visoke štikle mogu da idu zajedno. Muškarci se napale na moje fotografije, a zatim pišu kako je sramota to što radim na društvenim mrežama i tagujem klub. Devojke moraju da imaju tvrdu kožu, biće dosta onih koji vas ne vole. To sebi stalno ponavljam kada vidim sve komentare - poručila je proletos Gabi u intervjuu za "Miror."

U nastavku možete pogledati neke njene atraktivne fotografije kojima privlači pažnju van terena:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA