≫ 

Javila se vlasnica najprovokativnije navijačke fotke i otkrila zašto je u tangama pozirala na tribini

Otkrila je da na golišavim fotkama zaradi oko 4-5 hiljada dolara mesečno

  • 1
FK Bari Printskrin: Twitter/@coyoteluvsu2

Početkom septembra pisali smo o navijačkoj fotki godine, kada je jedna navijačica Barija pozirala u tangama na tribinama tokom meča protiv SPAL-a u Seriji B!

Fotografija je vrlo brzo postala viralna i obišla je celi svet, a u međuvremenu se javila i njena vlasnica koja otkriva kako ej ona uopšte nastala.

- Kao žena, slobodno pokazujem svoje telo kako i kada želim. Ne želim da omalovažavam bilo koga, ali to je moj izbor - poručila je Italijanka čije ime se ne otkriva zbog opisa posla kojim se bavi.

Ima 21 godinu, diplomirala je digitalne komunikacije i ima godišnju kartu Barija. S druge strane je i te kako aktivna na društvenim mrežama i 18+ kanalima, dok je za njen sadržaj na platformi "Onlyfans" potrebno  izdvijiti 15 dolara za mesec dana.

- Radeći ono što volim, došla sam do zarade od četiri ili pet hiljada dolara mesečno. Reč je o bruto ciframa, jer se PDV i porezi plaćaju od zarade - poručila je.

U nastavku možete pogledati neke njene atraktivne fotografije:

Video: Ko je devojka u društvu Dušana Vlahovića? Snimak sa tribina i podrška našem asu


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA