≫ 

Procurile bezobrazne fotke žene fudbalera, skinula se gola da obraduje supruga

Irina je inače i predsednica jednog fudbalskog kluba

  • 2
Irina Moroziuk Foto: Instagram/irina_moroziuk

Atraktivna Ukrajinka Irina Morozjuk, inače supruga fudbalera Krasive Nikolaja Morozjuka, poslednjih nekoliko dana našla se u centru pažnje javnosti zbog golišavih fotografija!

Irina je, naime, htela da "počasti" svog surpuga koji igra na Kipru sa dve provokativne fotke gde gola leži na krevetu, ali su one neočekivano "osvanule" na društvenim mrežama.

- Malo da se oraspoložiš - napisala je Irina uz fotografiju koju je poslala mužu, uz napomenu da istu možete pogledati u galeriji ispod:

Irina je pred kraj 2019. godine postala predsednica amaterskog kluba Lav čije sedište je u Lavovu, gradu gde je reprezentacija Srbije sa 5:0 poražena od Ukrajinaca.

U februaru 2020. godine izazvala je veliki skandal tako što je u gaćama pevala himnu Ukrajine. Tada su se pojavile i informacije da bi Irina mogla i na robiju do tri godine, jer je uvredila nacionalni simbol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ognjen

    3. oktobar 2022 | 14:34

    Skinula se gola da obraduje supruga pa slike postavila na svim društvenim mrežama.😀 To može da prođe samo kod fudbalera.

  • Dejan je

    3. oktobar 2022 | 13:24

    Sirota... U ratom razorenoj zemlji, mora gola da se slika... Nema šta da obuče... Sve joj agresor oduzeo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA