≫ 

Dileta se javila iz teretane, nije se ni trudila da sakrije tange tokom vežbi

Video zbog kog ćete se preznojiti, a da ne trenirate

  • 0

Naiđu tako neki dana kada reči postanu suvišne, kada samo smetaju i kvare sliku koju imate ispred sebe! Upravo takvu situaciju imamo sada, sa Diletom Leotom u glavnom ulozi kada je u pitanju pomenuta "slika."

Naime, najatraktivnija i najpoznatija sportska voditeljka oduševila je svoje fanove na društvenim mrežama, jer je objavila video snimak iz teretane u kom se vidi kako njeni atributi dolaze do izražaja.

Obučena u crnu kombinaciju, Dileti su se tokom treninga videle i tange, odnosno tračice istih, a neko je u šali u komentarima napisao da je snimak ideala ukoliko želite da se preznojite - na da ne trenirate!

- Trening je obavezan za mene, nudi mi mogućnost da ostanem u balansu. Pokušavam da treniram tri puta nedeljno, bavim se jogom dva puta, a tu je i bodifit. Treba mi najmanje 20 minuta dnevno. Ne pratim određenu dijetu. Jedem dobro i obraćam pažnju na ishranu tokom nedelje, posebno tokom vikenda, kada odlazim na večeru sa prijateljima. Teško je, jer umem da popijem čašu vina - rekla je svojevremeno kad je otkrivala tajnu svog izgleda.

Video: Još jedan trening atraktivne italijanske novinarke Dilete Leote

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA