Vreme čitanja: oko 1 min.

Sonja je najatraktivnija fudbalerka sveta: Prošle sezone igrala u Hrvatskoj, sada je u Bundesligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Seksi Venecuelanka mami uzdahe gde god da se pojavi

  • 2

Ukoliko bi se kojim slučajem organizovalo takmičenje za najlepšu i najatraktivniju fudbalerku sveta, nema sumnje da bi se ime Sonje O'Nil našlo u užem izboru za šampionku u ovoj konkurenciji!

Puno ime joj je Sonja Marija O'Nil Kerol, ima 28 godina i trenutno nastupa u Bundesligi - za klub Turbine Postdam. Prethodnu sezonu je provela u Hrvatskoj, u ŽFK Split za koji je igrali i 2019. godine u Ligi šampiona.

Karijeru je počela 2017. godine u Švedskoj, a članica je naciponalnog tima Venecuele. Zanimljivo, pre nego što je zaigrala za ovu selekciju imala je priliku da bira hoće li nastupati za njih, Kanadu (gde je rođena), Italiju, Republiku Irsku i Severnu Irsku.

Kako je sama priznala, igranje za dve Irske bi bilo teško zbog papirologije, dok poziv Kanade nije dobila. Iako bi ga prihvatila. Na kraju je 2019. odlučila da brani boje Venecuele i na to je ponosna. Fudbal je počela da trenira sa tri godine, a u karijeri je igrala i za Romu, Bari, Rendžers...

Video: Hrvatsku bombu proglašavaju za najlepšu fudbalerku sveta: I u dresu i u kupaćem izgleda brutalno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA