≫ 

Revanš Habiba i Konora pre nego što je bilo ko očekivao? Predsednik UFC-a potvrdio moguću borbu

 ≫ 

Dejna Vajt poručio da će Mekgregor biti u rezervi u slučaju povrede Nurmagomedova ili Tonija Fergusona

Komentari

  • UFC

    3. januar 2020 | 15:05

    @Lol Slazem se. Upravo to je i razlog zasto Habib govori da je moguce da ce se nakon borbe sa Tonijem povuci. To je za svaki slucaj ako izgubi da ne ispadne eno izgubio je i povukao se kao neki luzer vec da vec pripremi teren pa da bude fazon povukao bi se svejedno i da je pobedio jer je i najavio da ce se povuci. I naravno tu je Dzastin Gejci koji bi (po meni) bio najtezi moguci protivnik za Habiba. Habib nikad ne gubi runde i dominira svakog protivnika i ne znam kako moze biti sit sa samo 3 odbrane pojasa (za sada ima 2). Ako mu tako dobro ide neka nastavi da brani pojas i pocisti celu diviziju kao sto Dzon Dzons vec godinama radi sa poluteskom. Ja mislim da je to upravo zbog toga sto oseca da ce kad tad izgubiti i misli se bolje da sasece to odmah i da ostane neporazen. A covek je mlad, tek mu je 32 kad su mma borci na vrhuncu karijere. Zna i sam da ce biti primoran i da ce doci do tacke kada ce morati da rizikuje i da radi neke stvari koje do sad nije a on na taj rizik nije spreman tako da bolje da ugasi sve to.

  • UFC

    3. januar 2020 | 12:55

    Ma kakvi... Konor sada ne zasluzuje revans, ali Habib je u jednom intervju neki dan rekao da ako zeli revans prvo mora da pobedi 10 tak borbi zaredom sto je realno nemoguce a cak i da uradi tako nesto do tada ce Habib uveliko biti u penziji s obzirom da zeli da se povuce nakon borbe sa Tonijem. Ne mislim da se Habib plasi ili bilo sta ali mislim da on ne zeli da da Konoru revans ne toliko jer ovaj ne zasluzuje vec jer zna i on da ce Konor u revansu biti mnogo bolji jer sad zna kakav je Habib s obzirom da ga je licno "probao". Habib nije tip borca koji ce bilo sta da rizikuje i nije tip borca koji ce bilo kome da da bilo kakvu prednost. To je razlog zasto ce radije zavrsiti karijeru nego da se popne na 170 i nastavi svoju pricu. 170 divizija ima dosta dobrih graplera dok je Habib navikao da mlati iskljucivo strajkere na 155. A jedna stvar sto najvise postujem kod Konora je sto se ne boji da rizikuje. Kao 145 tj sampion u pero kategoriji se trebao boriti sa Diazom na 155 tj lakoj, Diaz nije mogao da napravi kilazu i Konor je pristao da se bori sa njim na 170 tj velter gde se inace nikada ranije inace nije borio. Nisam neki Konorov fan ali najvise postujem kod njega tu srcnost i to sto se ne boji da rizikuje. Za razliku od mnogih boraca ukljucujuci i Habiba.

    • 3. januar 2020 | 14:05

      Lol

      @UFC

      Habib bez partera je nula.Dosadan je za gledanje i bilo sta drugo.Ne daj boze da izgubi,taj bi bio u depri do kraja zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA