KAO KOD VUJOŠEVIĆA: Fudbaleri Partizana dobili biblioteku i zadatak da čitaju!

U saradnji sa izdavačkom kućom "Laguna", marketing tim crno-belih je omogućio da svi članovi ekipe aktuelnog šampiona Srbije mogu da uživaju u knjigama domaćih i stranih autora, kao i stručnoj fudbalskoj literaturi

  • 2

Fudbalski klub Partizan nastavlja sa svojim projektom spoja kulture i sporta koji je krenuo početkom 2013. godine, a povodom toga u sportskom centru Teleoptik je u sredu otvorena crno-bela biblioteka.

U saradnji sa izdavačkom kućom "Laguna", marketing tim crno-belih je omogućio da svi članovi ekipe aktuelnog šampiona Srbije mogu da uživaju u knjigama domaćih i stranih autora, kao i stručnoj fudbalskoj literaturi.

Otvaranju su prisustvovali direktor marketinga FK Partizan Snežana Filipović, PR "Lagune" Vanja Gavrovski, kao i dvojica pisaca Pavle Zelić i Goran Skrobonja.

- Fudbaleri sve više čitaju, polažu na svoje obrazovanje i završavaju fakultete sa željom da i posle završene sportske karijere rade u struci. Kako dosta vremena provode u karantinu i na  SC Partizan – Teleoptik, želeli smo da im i to vreme učinimo korisnim i zanimljivim - rekla je Snežana Filipović i dodala:

Otvaranje biblioteke  je samo prvi u nizu projekata sa ovom izdavačkom kućom  u 2014. Pored popularnih naslova domaćih i stranih autora, police biblioteke je popunila i stručna fudbalska literatura.

Ovaj vid saradnje oduševio je i portparolku izdavačke kuće, Vanju Gavrovski, koja priznaje da je znala da nekolicina fudbalera crno-belih voli da svoje vreme prekraćuje čitanjem, a da je među njima i sadašnji igrač Borusije Dortmund Miloš Jojić.

- Znala sam da bivši fudbaler Partizana Miloš Jojić voli naše knjige, da dosta čita i da ih je nosio tokom priprema u Antaliji. Ipak, jedan ovakav projekat je veliki pomak za sport i kulturu, generalno - rekla je Gavrovski.

Dakle sada će i crno-beli fudbaleri poput košarkaša koji već godinama na preporuku Duška Vujoševića čitaju knjige, imati priliku da se i oni edukuju kroz svetske klasike i bestselere.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta Pećanac

    16. april 2014 | 21:58

    Neka prvo pročitaju bukvar pa tek kad to savladaju knjige

  • Ivanjica

    17. april 2014 | 06:51

    Sad' će osim što su u JSD-u , da postanu i - ČLANOVI BIBLIOTEKE!-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA