SALE ĐORĐEVIĆ: Stranci neće igrati za Srbiju!

Na sve češće pojavljivanje teme stranaca u dresu Srbije, selektor nacionalnog tima ponovio svoje ranije mišljenje

  • 16

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević još jednom je ponovio da, barem dok je on selektor, stranci neće igrati za nacionalni tim.

Ovo je tema koja se sve češće pominje u našoj zemlji, pogotovo posle izjava Zvezdinih Amerikanaca Čarlsa Dženkinsa i Demarkusa Nelsona da bi voleli da obuku dres Srbije. Međutim, Sale ostaje pri svom stavu.

- Nikad, da li kod nas ovi stranci zaslužuju kvalitetom da igraju za reprezentaciju Srbije - istakao je Đorđević u izjavi za Žurnal.

Slično misle i građani Srbije, a kada smo već kod kvaliteta, treba pomenuti i to da je Đorđević svojevremeno istakao da , kada bi morao da bira, prihvatio samo da Karla Hajnsa iz CSKA da vidi u dresu Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    19. april 2014 | 12:55

    Bravo Sale Legendo Grobara i najvece Svetinje na svetu celom,jedino moze Kinsi,Lovernj i Bertans posto su mega-igracine i sa Bogdanovicem,Sasom Pavlovicem,Milosavljevicem,Milutinovim,Krsticem,Tepicem,Macvanom,Raduljicom , Micovim i eventualno jos sa Novicom Velickovicem i lagano Prvaci Evrope !!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Mister

    19. april 2014 | 11:54

    Svaka cast SRBINE. Necemo valjda i mi da pravimo klub od reprezentacije. Uvijek Igrajmo sa nasim ljudima pa kakvi god da smo a u kosarci smo uvijek u samom vrhu.

  • Dragan

    19. april 2014 | 11:18

    I ne trebaju nam. Da li smo imali strance kad smo osvojili svetsko prvenstvo u Indianapolisu. Imamo mi dosta mladih talenata koji mogu mnogo da pokazu. Kao nekad DJORDJEVIC, BODIROGA, REBRACA, DIVAC, JARIC, TOMASEVIC...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA