DRULOVIĆ: Derbi je poslednja šansa za Partizan!

Vršilac dužnosti selektora Srbije i bivši igrač crno-belih veruje da je Zvezda u blagoj prednosti, jer joj odgovara bilo koji rezultat osim poraza u 146. po redu susretu večitih rivala

  • 2

Ljubinko Drulović je odigrao tri utakmice za Partizan u večitim derbijima, ali će na stadionu u Humskoj imati drugačiju ulogu. On će biti prisutan kao vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije i gledać posmatrati kandidate za nacionalni tim.

- Očekujem zanimljiv derbi. Igračima Partizana će biti mnogo teže jer imaju šest bodova manje i moraju da smanje prednost Crvene zvezde. Neizvesnosti u ovom duelima nikada nije manjkalo, dobro se sećam prošlogodišnjeg kada je Jojić u poslednjim minutima doneo pobedu crno-belima - rekao je Drulović za Žurnal koji misli da je 146. večiti derbi poslednja šansa za aktuelnog šampiona da ostane u trci za titulu.

- Crno-beli su remijem u Novom Pazaru ispustili dva boda prednosti i derbi im je poslednja prilika da ostanu u igri za titulu do kraja šampionata. Ovogodišnja Superliga je kvalitetnija u odnosu na prethodne godine i nije lako stalno pobeđivati.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije nije mogao da proceni kolike su šanse jednih i drugih za trijumf u meču sezone, ali je napomenuo da je Zvezda u blagoj prednosti zbog šest bodova više na tabeli i odgovara joj svaki rezultat sem poraza, dok je ekipa Partizana u sasvim drugačijoj situaciji.

- Zvezda je u prednosti i pokušaće da ne izgubi. Podjednake su šanse i jednima i drugima. Ekstra mnotivisani rivali, sjajna atmosfera primoraće sve na terenu da daj svoj maksimum. Nisam očekivao da će razlika uoči derbija biti ovolika. Mnogo je lakše igrati kada ste u bodovnoj prednosti. Zvezdi odgovara bilo koji ishod, dok Partizan samo pobedom može da izvrši pritisak na komšije - kazao je Drulović i napomenuo da velii broj igrača može da odluči pobednika.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    26. april 2014 | 13:46

    Ko tebe sta pita grobarcino tvoje je da si neutralan.Jos malo ces pricat i kraj ti je kao i tvojim franjevackim simpatizerima!

  • Mrcke

    26. april 2014 | 14:44

    Ko tebe pita GROBE nesto? Pa ova stoka, hoce da crkne sto im otimamo titulu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA