Ništa od Đorđevićeve 200-te utakmice: Odbio da se izvini treneru!

Sukob između srpskog reprezentativca i šefa stručnog štaba Nanta počeo je od trenutka kada je napadač objavio da odlazi u Lacio, a u ponedeljak je zbog trenerovog ponašanja prema njemu odbio da trenira

  • 0

Srpski reprezentativac Filip Đorđević neće se na najlepši mogući način oprostiti od svog kluba i navijača Nanta, čiji je ljubimac bio prethodnih šest godina.

Napadač neće odigrati više ni jedan meč do kraja sezone odlukom trenera Der Zakarijana, čime je izgubio mogućnost da upiše svoj jubilarni 200-ti, a verovatno i poslednji nastup u žutom dresu. Đorđević je trebalo da igra u subotu poslednju utakmicu za "kanarince", a posle duela je trebalo da se održi kratka oproštajna ceremonija za njega, ali od toga neće biti ništa.

Problem između centarfora iz Srbije i šefa stručnog štaba nastao je u trenutku kada je Filip objavio da je potpisao ugovor sa Laciom, iako je bio kapiten tima ove sezone. Loš tretman se nastavio i nakon što se Srbin oporavio od povrede koju je zaradio pre nekog vremena, pa je tako bio van takmičarske ekipe.

Zbog toga je Đorđević odbio da trenira u ponedeljak i izjavio da neće više igrati za klub zbog čega neće imati priliku da na adekvatan i lep način kaže zbogom "kanarincima".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA