RIM: Ana srušila Šarapovu posle 7 godina!

Ivanovićeva posle sat vremena i 20 minuta ubedljivo trijumfovala protiv ruske teniserke čime je obezbedila četvrto kolo turnira u Italiji - 2:0

  • 3

Srpska teniserka Ana Ivanović nastavila je sa dobrim partijama na turniru u Rimu pošto je u trećem kolu savladala favorizovanu Ruskinju Mariju Šarapovu rezultatom 2:0 - 6:1, 6:4,

Osim što je obezbedila narednu rundu i vratila Ruskinji za izgubljeno finale Štutgarta, Ana je slavila protiv Šarapove prvi put posle Rolan Garosa 2007. godine i popravila međusobni skor koji je i dalje na strani protivnice (8:3).

Ana je maestralno odigrala prvi set. Posle uvodnog gema za Srpkinju viđena su dva brejka na obe strane, a nedugo zatim još dva Ivanovićeve koja je ubedljivo osvojila prvi set sa samo jednim izgubljenim gemom - 6:1.

I drugi set je obilovao brejkovima na obe strane. Smenjivale su se Ruskinja i Srpkinja u gubitku servisa, ali je Šarapova poklekla jednom više što je Anu dovelo do toga da u desetom gemu servira za meč.

Posle velike borbe i izjednačenja, Ivanovićeva se izdigla, osvojila gem na svoj servis i posle sat vremena i 20 minuta rešila meč u svoju korist - 6:4.

Protivnica srpske igračice u četvrtfinalu biće Karla Suarez Navaro 14. teniserka na svetu, a u jedinom njihovom duelu trijumfovala je Ana nakon što joj je španska teniserka predala meč u četvrtfinalu Dohe pre dve godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA