UEFA PROBILA ROK: Zvezda još uvek strepi!

Iako je bilo najavljivano da će u petak biti poznata suma koju crveno-beli moraju da isplate do kraja maja, odluka iz evropske fudbalske asocijacije još uvek nije stigla

  • 5

Navijači Crvene zvezde moraće još neko vreme da strepe kada je u pitanju igranje njihovog tima u Evropi naredne sezone! Crveno-beli još uvek nisu dobili nikakvu odluku od UEFA zbog kršenja finansijskog fer-pleja, iako je bilo najavljivano da bi ona trebalo da bude poznata u petak 22. maja.

Klub iz Ljutice Bogdana sprema se za proslavu titule, ali nad njom stoji velika senka, jer se još uvek ne zna da li će u tom slučaju moći da igraju u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Evropska fudbalska unija još uvek nije presudila u sporu protiv Zvezde, nakon što su sa Marakane poslali dokumentaciju i argumente za svoju odbranu.

Odluka je nakon toga trebalo da bude izrečena za dve nedelje kao i to koliku sumu novca klub mora da plati do kraja meseca, međutim, taj rok je prošao, tako da crveno-beli i dalje čekaju odgovor na to koliki novčani izbos moraju da isplate do 31. maja.

Ipak, očekuje se da će presuda UEFA stići u ponedeljak, a minimalni iznos koji će crveno-beli morati da plate biće oko 1,6 miliona evra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • crna zmija

    24. maj 2014 | 12:00

    "Strepi" ?? ..20 godina ne igraju Evropu,a i ono malo sto su "vazno je ucestvovati",bolje da nisu..60 000 000 razloga zbog cega nisu potrebni evropi..

  • Sashki

    24. maj 2014 | 13:17

    Navijam za zvezdu, Ovo mi puno smrdi nesto, Moze biti da ova zadnja dva kola budu mnogo interesantna, Mozda zvezda I ne uzme titulu veceras. Nadam se da gresim

  • GP

    24. maj 2014 | 19:02

    Ja mislim da je kazna odrezana, vec se krije. Kako se odlaze koje kolo, tako se odlaze i kazna UEFE. Malo cudno, zar ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA