Selektor Engleske kao Miha: Svi moraju da pevaju himnu inače...

Menadžer engleske fudbalske reprezentacije Roj Hodžson smatra da će pevanje nacionalne himne doprineti timskom duhu i atmosferi

  • 8

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske, Roj Hodžson, zahteva od svojih igrača da pevaju himnu pre svakog meča na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Hodžson je doneo odluku iz istih razloga kao i bivši selekor Srbije Siniša Mihajlović.

Hodžson veruje da će pevanje himne "God Save the Queen" pomoći njegovim igračima da sačuvaju timski duh i da igraju srcem.

Opširnije pogledajte na našoj stranici brazilmanija.telegraf.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djosa

    2. jun 2014 | 08:04

    Upravu je covek treba da pevaju svi himnu svoje drzave.

  • Lik

    2. jun 2014 | 10:47

    Pa normalno da treba. Šta će mi uspeh u reprezentativnom sportu ako su ga ostvarili drugi oni koji se ne osećaju Srbima. Zar ima onih koji bi se radovali i da u timu igraju 11 takvih igrača a Srbija osvoji svetsko prvenstvo npr.

  • boki

    2. jun 2014 | 11:05

    Ko ne postuje himnu drzave u kojoj zivi,njen grb i zastavu,nema sta da trazi u toj drzavi.To se isto tako odnosi i na jezik koji je sluzbeni ko ne zna i ne zeli da ga govori moze da izadje iz te drzave,jer svaka demokratska drzava ima granicne prelaze dovoljno siroke za sve one koji je ne postuju.Slazem se i sa Englezima i sa nasim Mihom u vez himne.Nadam se da moj komentar nece uvrediti nikoga i da ce biti objavljen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA