TELEGRAF ISTRAŽUJE: Zašto Čović još nije priveden i saslušan zbog napada na novinara? (VIDEO)

I pored svih potrebnih informacija koje policija ima, prvi čovek KK Crvena zvezda nije bio na informativnom razgovoru i ne zna se kada će

  • 50

Posle policijskog zapisnika i prijave novinara Dejana Anđusa protiv Nebojše Čovića, još uvek nema reakcije nadležnih organa.

Kako saznajemo, i pored svih potrebnih informacija koje policija ima, prvi čovek Crvene zvezde Telekom nije bio na informativnom razgovoru i ne zna se kada će. Prema onome što može da se čuje iz policije i tužilaštva, dokazi o ovom slučaju se još uvek prikupljaju?!

- Uopšte ne znam zašto on nije bio priveden u toku noći i kako je moguće da je spavao kod kuće - samo je jedna od upitnih rečenica Dejana Anđusa, novinara koji je u utorak uveče, kako tvrdi, napadnut pesnicama od strane prvog čoveka Zvezde.

Na konferenciji koju je u sredu vanredno sazvao, Čović se i sam pozivao na državne organe i sud, rekavši da će oni rešiti slučaj, ali da je možda i on napadnut.

Fotografije Telegrafa govore da je posle susreta na ulici kod grčko-kiparskog centra na Novom Beogradu, koji nijedan od dvojice aktera ne demantuje, Dejan Anđus modar od batina, a ne Nebojša Čović.

- Neću pričati šta se dogodilo, ima ko će o tome da vodi računa - poručio je na to Čović.

Ukoliko u skorije vreme dođe do privođenja, Čović bi mogao da bud saslušan 48 sati radi ispitivanja svih okolnosti oko učinjenog krivičnog dela, ili ga pusti na slobodu.

Ukoliko se utvrdi da postoji osnovana sumnja za izvršeno krivično delo, policija predaje slučaj tužiocu koji će odlučiti o sudskom gonjenju.

ČOVIĆ VEĆ BATINAO SUDIJE, IAKO GA NISU PRVI NAPALI

Nebojša Čović u sredu je rekao da nikada prvi ne napada. Telegraf vas, međutim, podseća na njehovo gostovanje u emisiji Vladana Tegeltije leta 2012. godine, kad je vrlo sočno objasnio kako je sudija koji je "zgrešio" dobio batine (taj deo počinje na 1:29:00).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok

    5. jun 2014 | 18:25

    "Fotografije govore da je Andjus modar od batina" a covek nista na licu nema, ne znam da li vi vidite na slici nesto sto ja ne vidim

  • Zvezdas

    5. jun 2014 | 16:56

    Zato sto nije kriv , ovaj indijanac ga mesecima provocira , pod izgovorom , da to radi pod patronaton stranke(sto nije tacno) .kivan je sto nije izabran za podparola fk Zvezde. Po elokventnosti , znanju ( jezika) ne moze da konkurise Marku Nikolovskom ( Nikolovski vise voli Zvezdu od njega )

  • лика

    5. jun 2014 | 16:55

    Стварно нисам љубитељ лика и дјела г.Човића...само људи моји то што томе човјеку раде и колико му вређају фамилију,па то је стварно страшно.Ставите се у његову кожу...ја би своју породицу заштитио на све начине,па ви ме осудите колико хоћете.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA