Da li je Novak najsrećniji čovek na svetu ovog dana? (FOTO)

Koliko je Nole srećan govori podatak da će mu se u nedelju dana desiti najlepše stvari u životu * Najpre je osvojio Vimbldon i vratio se na prvo mesto, a uskoro se ženi svojom verenicom Jelenom Ristić

  • 12

Šta sve može čoveku da se desi za sedam dana, pa to je neverovatno. Ovo je definitivno godina koju će srpski teniser Novak Đoković pamtiti celog života!

Naravno, po najlepšim stvarima koje su se desile. Osim toga, Nole se u ponedeljak ujutro probudio kao sigurno najsrećniji čovek na svetu, jer su mu se tri najlepše stvari desile u samo sedam dana - Trofej, prvo mesto na ATP listi i ženidba!

OVA "EKSPLOZIJA" JE NAJAVLJENA JOŠ PROŠLE GODINE

Kao što je Telegraf i najavio još u novembru 2013. godine, ova 2014. godina je godina našeg asa i period kada će "eksplodirati" na svim životnim putevima od karijere, biznisa, porodičnog života.

Prema teoriji o bioritmovima kod muškarca na svake tri godine dolazi do podizanja radne i životne sposobnosti!

Ako se zna da je Novak 2011. takođe osvojio Vimbldon i postao prvi na svetu, a to uradio i sada, jasno je da kod njega ova teorija bila tačna.To je prošle godine potvrdio za Telegraf i profesor Vladimir Koprivica sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

- Verujem da je 2014. godina Novakova, ne samo zbog bioritma, već i zbog načina na koji prevazilazi poraze. On iz svakog poraza izlazi jači i ima veći motiv za pobedu.

- Recimo, posle gubitka Vimbldona (2013. prim.aut,), osvojio je odmah Masters. Kad je izgubio prvo mesto, zaigrao je još bolje i vezao četiri turnira – rekao je Koprivica tada i bio potpuno u pravu.

Međutim, njegovim uspesima još nije kraj, jer ga očekuje još dobrih stari van sporta ove godine.

Ali, krenimo redom.

Đoković je u nedelju osvojio Vimbldon, najprestižniji turnir u svetu tenisa, a taj trijumf vratio ga je na prvo mesto svetske ATP liste posle čak 289. dana.

Ovo je sedma Gren slem titula za našeg asa, čime je pretekao svog trenera Borisa Bekera i trenera Rodžera Federera, Stefana Edberga na listi večitih, jer oni imaju šest titula.

Ali, to je samo jedan deo priče. Najvažniji deo desiće se za dva dana kada se Đoković ženi na Svetom Stefanu (10. jul) svojom verenicom Jelenom Ristić. Biće to svadba veka, na kojoj će se naći svi viđeniji ljudi naše zemlje i Evrope.

Koji mesec posle venčanja Novak će doživeti i najveću radost na svetu. Postaće otac po prvi put, čime će upotpuniti ovu godinu, koja je, doduše, tek na polovini.

Šta li ga tek čeka u nastavku sezone, možemo samo da zamislimo. Nadamo se osvajanju još jednog Gren slema, onog u Njujorku, nekoliko Mastersa i ostajanje na prvoj poziciji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • najboljiiii

    7. jul 2014 | 14:33

    Svaka cast Noletu,ja sam odusevljena kako on prica o Jeleni,koliko je voli vidi se iz aviona! Zelim im srecu u zajednickom zivotu sa njihovim bebcom!

  • Miiile, još dinamita!

    7. jul 2014 | 12:13

    Za Novaka ne znam,ali ovaj ker je srećniji od mog mešanca Pufte 100%

  • nedo

    7. jul 2014 | 13:46

    Novaku svaka cast ali mislim da su danas najsrecniji oni sto su do juce bili bolesni a jutros se probudili zdravi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA