Goran Grbović: Kecman je beznačajan igrač, tužio je Partizan, klub koji mu je sve dao!

- Neko ko je toliko pričao da voli klub, ne traži pare preko suda u ovako teškim momentima. Mali je novac da se proda takva ljubav, ako zaista postoji, a sumnjam da mu je baš toliko potreban i da zavisi od toga. Mislim da je ovo namerno uradio, baš sada - kaže bivši as crno-belih o još jednoj Partizanovoj legendi koja je tužila svoj bivši klub zbog neisplaćenih plata

  • 83

U momentu kada je KK Partizan finansijski na kolenima, uoči sezone u kojoj se prvi put posle 13 godina neće takmičiti u Evroligi, posle teškog perioda u kojem su igrači dobili samo po dve plate, u toku velikih promena jer mnogi košarkaši odlaze iz kluba, pokrenuto je pitanje dugovanja prema bišim igračima, njihova potraživanja i analiza koliko je neko "čovek" ili ne, ako traži ono što je zaradio.

 

Lavinu je pokrenula tužba bivšeg kapitena Dušana Kecmana koja je obelodanjena nekoliko dana posle njegove spektakularne oproštajne utakmice, a jedan od retkih koji je javno progovorio o tome, i to bez bilo kakvog ustručavanja, jeste legenda crno-belih Goran Grbović.

 

 

- Tačno je da mislim da je Kecman jedan beznačajan igrač koji je tužio klub koji mu je dao sve što ima, to je igrač kojem je jedan potez bio kraj karijere. Pod emotivnim sam nabojem kada govorim o tome jer me izuzetno pogađa, ne kao navijača već kao nekoga ko voli Partizan - u dahu priča Grbović za Telegraf.

 

- Tom tužbom on je obezvredio sve što je ikada učinio za klub. Džabe mu svaki koš, svaka trojka i poen, kada je u ovom mometu uradio tako nešto klubu koji mu je toliko toga dao. Da nije igrao u Partizanu, već u bilo kom drugom klubu, jasno je da ni delić te karijere, kakve-takve, ne bi izgradio.

 

 

- Retko ko zna da je Kecman tužio crno-bele pre te oproštajne utakmice, i zanima me koliko bi navijača došlo i da li bi bio tako ispunjen Pionir da su ljudi znali za tužbu!

 

Grbović je više puta naglasio da je to njegov lični stav, i da ga je Dušanov gest jako povredio, jer smatra da ovo nije bio način za naplatu duga.

 

- Neko ko je toliko pričao da voli klub, ne traži pare preko suda u ovako teškim momentima. Mali je novac da se proda takva ljubav, ako zaista postoji, a sumnjam da mu je baš toliko potreban i da zavisi od toga. Mislim da je ovo namerno uradio, baš sada. Isto tako, koliko je bio u Partizanu, već je morao da nauči da klub nikome nikada nije ostao dužan, i da sve pre ili kasnije izmiri.

 

 

Legendarni košarkaš napravio je poređenje između nekih stranih igrača koji su oprostili dug i Kecmana.

 

- Čak su i neki stranci shvatili da Partizan pruža više od novca! Naravno da svaki rad treba da bude plaćen, ali ovo nije način. Veliki igrači se pamte po požrtvovanju i karakteru. To ih čini velikim, a ne jedna trojka u Zagrebu- bio je jasan Grbović.

 

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laky

    19. jul 2014 | 06:47

    Ma katanac i kraj..... kme kme kme

  • Zvezda u srcu

    18. jul 2014 | 19:49

    Nije bitno sto ne igrate evroligu i sto se gasite najbitnije je sto ste napravili bogdana bogdanovica za fener

  • MILAN

    18. jul 2014 | 20:05

    Grbo, a jel si ti dzabe igrao za Partizan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA