Juventus želi da upari bivše štopere Partizana!

Stefan Savić i Matija Nastasić u karijeri su igrali u tri ista kluba, ali nikada zajedno *Možda ćemo ih u Torinu naredne gledati u postavi Stare dame

  • 0

Uprava Juventusa radi na pojačanju tima za predstojeću sezonu, pa bi u klub iz Torina posle Alvara Morate i Patrisa Evre mogli da stignu i dvojicu bivših igrača Partizana Stefan Savić i Matija Nastasić.

Naime Juventus se sprema da za Savića pošalje konkretnu ponudu na adresu Fiorentine, dok u Staroj dami pomno prate i igre mladog defanzivnog fudbalera reprezentacije Srbije, Matije Nastasića, mada još uvek nema konkretnih poteza na njegovom dovođenju u Torino.

Interesantno je da su dvojica defanzivaca tokom karijera nastupali i za Fiorentinu i Mančester siti, ali nikada nisu igrali zajedno u jednom od tih klubova.

Nastasić je fudbalske početke imao u dresu Partizana, ali nikada doduše nije odigrao meč u seniorskoj konkurenciji u crno-belom dresu. Treba istaći da su Nastasić i Savić prvi put u tandem mogli da zaigraju upravo u crno-belom dresu, jer je u sezoni 2010/11 Savić igrao za Partizan, a Nastasić je bio u filijali Teleoptiku.

Već naredne sezone Savić se preselio u Mančester, gde je do 2012. godine igrao za Siti, dok je Nastasić prešao na Apenine u Fiorentinu.

Upravo su početkom 2012. godine u suprotnim smerovima iz Firence u Mančester kao zamena jedan za drugoga otišli Nastasić i Savić, tako da je i tada propala prilika da zaigraju u tandemu.

Siti je tada Fiorentini za Nastasića morao da da Savića uz doplatu, a ostaje da se vidi, da li će Juventus biti klub, a Torin grad u kojem će srpski i crnogorski štoperi zaigrati zajedno.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA