Delije su ga pljuvale dok je punio Zvezdu u Areni, a sada bi mogli da mu skandiraju! (VIDEO)

Nova informacija iz košarkaških krugova kaže da Zvezda želi Markusa Vilijamsa, nekadašnjeg igrača Lokomotive iz Krasnodara, koji je u Areni ubacio 23 poena crveno - belima

  • 16

Košarkaški klub Crvena zvezda intnzivno traži plejmejkera, a svaki dan se neko novo ime spominje. Tačnije, neka nova "bomba" Tako je i ovoga puta informacija iz košarkaških krugova više bomba, nego realna stvar, ali treba verovati i u čuda.

Kako prenosi MONDO, reč je o Markusu Vilijamsu bivšem plejmejkeru Lokomotive iz Krasnodara koji je upravo igrao protiv Zvezde u Kombank Areni na prvom meču crveno - belih u Evroligi. On je posle meča čak izjavio da su navijači fenomenalni.

Tada je Vilijams napunio crveno - bele sa 23 poena i sedam skokova, u pobedi ruskog tima 87:84, a skoro 20.000 navijača je moglo da se uvidi u njegove kvalitete.

Iako su ga tada pljuvali zbog poraza, možda bi mogli da mu sledeće sezone skandiraju ako obuče Zvezdin dres.

Ali, to je više nerealno nego realno jer cena Vilijamsa nije nimalo mala i sigurno je više od 500.000 dolara godišnje, što je za Zvezdu velika suma

Posle te utakmice, Vilijams je na blogu Evrolige oduševljeno izneo utiske sa tog meča, pohvalivši atmosferu koju su napravili navijači Zvezde.

Podsetite se o kakvom se igraču radi:

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    13. avgust 2014 | 15:33

    Pljuvale su u Areni iz zeleznika i Vladu Jovanovica,a i sada mogu da mu pljunu,ali pod prozor..zna se uostalom ko se pljuje,a ko je JEDINI SAMPION U ISTORIJI SRBIJE-Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Z

    13. avgust 2014 | 15:20

    M .W Potpisao za Zvezdu u 15 h....

  • e

    13. avgust 2014 | 15:34

    Trulez...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA