Telegraf uradio prvi selfi video-intervju! NBA zvezda priča zašto voli Bodirogu! (VIDEO)

- Bodiroga je bio fenomenalan jer je igrao na pamet, a ne na atletske sposobnosti. Po meni je možda najbolje krilo svih vremena u Evropi - kaže ekskluzivno za naš portal jedan od najmoćnijih bekova na Svetskom prvenstvu

  • 3

Eto, uspeli smo i to! Uveli smo novu vrstu selfija u svet onlajn komunikacija. Dok su svi poludeli za selfi fotkama sa slavnim ličnostima ili pak selfijima na neobičnim mestima, Telegraf je otišao korak dalje i napravio selfi video-intervju.

Naš prvenac na Mundobasketu je bio NBA zvezda, član Portlanda i jedan od najboljih igrača selekcije Francuske Nikolas Batum (26, 205), koji je u odsustvu Tonija Parkera predvodnik trikolora, uz Borisa Dijaa.

Zahvaljujući fenomenalnoj organzaciji pres službe francuskog tima uspeli smo da dođemo do selfi video-intervjua.

Nikolas Batum je pričao o svojim očekivanjima na Mundobasketu, o tome zašto voli Bodirogu i kako se zna s Miroslavom Raduljicom još od vremena kad su imali po 15 godina.

- Za sada igramo dobro na prvenstvu, izgubili smo jedan meč, dobili dva i sada imamo još dva meča za poziciju u grupi - kaže na početku ovog neobičnog intervjua Batum.

Na pitanje šta očekuje od meča sa Španijom u sredu uveče, jer nijedna ekipa - Brazil, Srbija ili Francuska, ne žele da budu treći u grupi, jer bi u tom slučaju išli na Španiju u četvrtfinalu, Francuz kaže:

- Mi ne kalkulišemo, to nas ne zanima. Jednostavno, idemo na pobedu u svakom meču, pa šta bude posle.

On je pre nekoliko nedelja otrkio da su mu omiljeni igrači Dejan Bodiroga i Skoti Pipen. Pitali smo ga zašto.

- Bodiroga je igrao na mojoj poziciji krila i bio je fenomenalan jer je igrao na pamet, a ne na atletske sposobnosti. Po meni je možda najbolje krilo svih vremena u Evropi - objašnjava simpatični Francuz, jedan od najboljih bekova na Svetskom prvenstvu.

Pogledajte ceo selfi video-intervju s NBA zvezdom urađen LG G 3 telefonom:

(Izveštač Telegrafa iz Španije: Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ko može da ne voli Bodigorigu?

    3. septembar 2014 | 14:08

    Dejan Bodiroga je zaista,ali zaista bez preterivanja jedan jedini i jedinstveni.Takav igrač se nikada više neće roditi.Bio je fantastičan,što je najvažnije pouzdan.Kada krene na koš znaš - 2+1 obavezno! Rasturao je protivnike mentalno..ubijao ih u pojam.Dejan Bodiroga veliki!!!

  • Mizantrop

    3. septembar 2014 | 15:27

    Nije SELFIE nego SVOJKO :P

  • Miroslav

    4. septembar 2014 | 06:20

    Mi imamo naseg boga Ime mu je Bodiroga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA