Nova pobeda Zvezde u režiji Rakića!Debi Bosančića i Kataija pred Delijama (FOTO) (VIDEO)

Sa dva gola protiv Novog Pazara, Zvezdin napadač stigao do kote četiri, ali ono što je najbitnije po njegov tim, doneo je nova tri boda - 2:0

  • 49

Đorđe Rakić je novi Zvezdin lider!!! Zahvaljujući golovima iskusnog napadača, Crvena zvezda je uspela da savlada Novi Pazar, u okviru 6. kola JSL, rezultatom 2:0 (1:0) i tako na kratko preuzme vodeće mesto na tabeli. Kažemo, na kratko pošto Partizan svoj meč igra u nedelju u Kragujevcu.

 

Često osporavani Rakić postigao je svoj četvrti gol na šest mečeva i direktni je ''krivac'' za šest bodova Zvezde. nakon pobedničkog gola u Novom Sadu, crveno-bela ''sedmica'' je bila na visini zadatka i protiv Pazaraca. U prvom poluvremeu se odlično snašao i matirao Zečevića, nakon asistencije Pečnika, dok je kod drugog gola imao i sreće.

 

 

 

Međutim, sreća prati hrabre, a Zvezda je dosta hrabrije zaigrala u drugom poluvremenu. Razlog za to je i ulazak Avramovskog umesto Savićevića i nema sumnje da će Makedonac uskoro biti lider tima zbog načina na koji igra - pametno i s lakoćom.

 

Očekivalo se da će lider biti Bosančić, koji je zaigrao od prvog minuta na debiju pred Delijama, ali evidento je da je potrebno vreme kako bi iskusni vezista bio onaj pravi. Doduše, bio je blizu gola jer je sredinom prvog poluvremena pogodio stativu.

 

 

 

Priliku da debituje na Marakani imao je i pridošlica Aleksandar Katai, koji je zaigrao poslednjih pola sata. Vredi i pomenuti večeras maestralnog Darka lazovića. Podsetio je Laza na one igre koje se od njega očekuju. Probijao je sa desne strane, a upravo je on bio začetnik akcije kod prvog gola.

 

Na visini zadatka ponovo je bila odbrana crveno-belih na čelu sa golmanom Rajkovićem, koji je i šesti meč zaredom sačuvao svoju mrežu. Takođe, Pavićević i Lazić su pokazali da su trenutno najbolji tandem defanzivaca srpskog šampiona.

 

Poslednjih 20 minuta na terenu se našao i Đorđe Despotović. Ušao je umesto dvostrukog strelca Rakića, ali nije bio preterano opasan po gol Zečevića.

 

 

 

 

 

CRVENA ZVEZDA - NOVI PAZAR 2:0

(Rakić 14, 54)

 

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović, Kovačević, Savićević (Avramovski 46), Bosančić, Lazović, Pečnik (Katai 62), Rakić (Despotović 74).

NOVI PAZAR: Zečević, Đordjević, Mijić (Pavlović 78), Hadžibulić, Kecap (Vidaković 58), Rusmir, Vuković, Ragipović, Jevtović, Udovičić, Tintor.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vwb

    20. septembar 2014 | 20:31

    Vukane,sine,batali fudbal...A navijaci kluba Franje i Vokrija,nisu napunili lavor,cak ni protiv Tot...,tako da im je bolje da cute i vrate barjak,sa Toletovim likom,a kad on ode Bogu na istinu,titulu i Evropu,vise nikad nece videt!

  • Smeker

    20. septembar 2014 | 20:13

    Prognoza rezultata radnicki kg-partizan 0.3 dva autogola kragujevcana i jedan penal za partizan..pritom ponisten cist gol za kg zbog nepostojeceg ofsajda

  • Bogdan

    20. septembar 2014 | 19:02

    5 000 jeli to ta cuvena poseta? Sta je bilo, naplacuju ulaznice? Hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA