Novakovih 41:5 je nešto najneverovatnije što ćete saznati pred završni turnir u Londonu!

Deluje frapantno koliko je puta Novak pobeđivao rivale iz grupe predstojećeg završnog turnira

  • 2

Fascinantno deluje skor koji Novak Đoković ima protiv rivala na završnom Mastersu u Londonu gde bi već posle tri meča mogao da osigura prvo mesto na kraju ATP godine.

Pazite sad, protiv Čilića, Vavrinke i Berdiha Novak ima odnos pobeda i poraza od 41:5! Šta vam to govori?

Najbolji svetski teniser je sa nekoliko izjava pet dana pre prvog meča u O2 areni poslao poruku da je spreman da pobeđuje i ostane na vrhu teniske liste.

Prvi teniser sveta Novak Ðoković sa samopouzdanjem dočekuje predstojeći završni Masters turnir u Londonu, na kojem brani titulu. Pobedio u dvorani na 27 uzastopnih mečeva i to mu dodatno uliva veru da će i treći put uzastopno osvojiti London.

- Ohrabruje me činjenica da sam igrao odlično u Parizu, kao i da sam dve godine neporažen u dvorani - rekao je Ðoković, koji je na 27 mečeva bez poraza u dvorani.

Dvadesetsedemogodišnji Ðoković je dvostruki uzastopni šampion Londona - pošto je 2012. u finalu savladao Federera, a prošle godine Rafaela Nadala.

On je takođe, podigao trofej u završnici Mastersa 2008, kada je turnir bio odrzan u Šangaju.

- Dve uzastopne titule u Londonu poslednje dve godine daju mi razlog da verujem da mogu i do trećeg trofeja - rekao je Ðoković, koji je u poteri za drugom titulom ove godine u Londonu, posle osvajanja gren slema na Vimbldonu u julu, kada je u finalu pobedio Federera.

Ðoković je poručio da jedva ceka početak turnira, jer smatra da je dvorana u Londonu jedna od najspektakularnijih u svetu.

- Ljubitelji tenisa u Londonu vole tenis i poštuju taj sport, tako da se radujem turniru - rekao je Ðoković.

Prvi reket sveta predvodi grupu A i igraće prvi meč na Mastersu u ponedeljak uveče protiv šampiona US Opena Marina Čilića (22 časa), protiv koga ima perfektan skor od 10:0.

Ðoković će u grupi igrati i protiv Stanislasa Vavrinke - protiv koga vodi sa 15:3 i protiv Tomaša Berdiha, uz vođstvo od 16:2.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA