POSLE TRI SATA SASTANKA: Upravni odbor Partizana odabrao dva kandidata za predsednika kluba!

Na sastanku kojem su prisustvovali aktuelni predsednik Dragan Đurić, članovi Upravnog odora, ali i članovi radne grupe zadužene za sprovođenje izbora, postalo je jasno da će na Skupštini 16. decembra klub iz Humske imati možda i dva kandidata iz svojih redova

  • 5

Izbori za predsednika fudbalskog kluba Partizan se bliže, a upravo tim povodom U Humskoj su zvanične kandidature za mesto prvog čovka kluba podneli aktuelni potpredsednik Mile Jovičić i član Upravnog odbora i vlasnik firme EMC Zoran Popović.

Posle tročasovnog sastančenja, kojem su prisustvovali predsednik Dragan Đurić, članovi Upravnog odora, ali i članovi radne grupe zadužene za sprovođenje izbora, jasno je da će Skupštini 16. decembra klub iz Humske imati možda i dva kandidata iz svojih redova.

- Gospoda Mile Jovičić i Zoran Popović su i zvanično podneli kandidature za funkciju predsednika. Izložili su plan i program rada, a u budućem periodu videćemo koja je solucija najbolja za Partizan - rekao je potpredsednik crno-belih Ratomir Babić.

Nezahvalno je prognozirati da li ćemo obojica ili jedan od nas biti kandidati. Pričali smo o tome kako ko vidi Partizan u budućnosti i za subotu posle podne zakazali sastanak Upravnog odbora“, dodao je Jovičić koji uživa podršku aktuelnog predsednika Dragana Đurića.

Zoran Popović, za koga se spekuliše da ima podršku nekadašnjeg generalnog sekretara Žarka Zečevića i njemu bliskih ljudi nije želeo posle sastanka da daje izjave za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuta

    4. decembar 2014 | 23:39

    Ja bi ovog desnog izabrao zbog kravate jer ima tri boje kao grb bivse jugoslavije (sa zvezdom i sest baklji)

  • MikiGrobar

    5. decembar 2014 | 06:07

    Sjasi kurta da uzjasi murta

  • Raketa

    5. decembar 2014 | 08:43

    komsinice ne brini ko god da dodje nece ti biti dobro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA