Škuletiću nedostaje jedan gol da uđe u istoriju Partizana!

Gol u Kupu Srbije protiv Rada napadaču crno-belih je 19. u ovoj polusezoni u svim takmičenjima, a na naredna dva imaće priliku da dostigne, a možda i sruši rekord Klea

  • 12

Petar Škuletić je prava gol mašina u dresu Partizana, dok je njegov saigrač u napadu Danko Lazović najbolji asistent ekipe. Stameni napadač smatra da je njegov kolega izuzetno zaslužan za njegov učinak u jesenjem delu sezone, o čemu dodatno svedoči i situacija iz četvrtfinala Kupa Srbije protiv Rada kada mu je Lazović prepustio da izvede jedanaesterac.

- Danko je nebrojano puta pokazao kakav je čovek i igrač, pa taj gest ne treba ništa da čudi. Nisam želeo da šutiram penal, jer sam bio dekoncentrisan posle udarca u glavu na početku meča, sve mi se pomutilo. Ali Danko je insistirao iako je on izvođač. Hvala mu na tome, jer mu je očigledno stalo da dođem do tog rekorda - rekao je Škuletić za "Sport".

Inače Petru Škuletiću posle gola u Kupu Srbije nedostaje još jedan gol da bi se izjednačio sa Brazilcem Kleom, koji je u jesenjem delu šampionata u svim takmičenjima postigao 20 pogodaka, čime bi ušao u istoriju Partizana. Stameni napadač crno-belih ima još dva meča, protiv Donjeg Srema i Asteras Tripolisa da dostigne, a možda i prestigne ovaj rekord.

- Sama činjenica da sam došao u situaciju da se borim za rekord koji je postigao Kleo, takođe član izuzetne generacije, koja je igrala Ligu šampiona čini me ponosnim. ne mogu da obećam da ću ga sustići, jer ukoliko budem jurio golove na predstojeća dva meča sigurno neću pogoditi. pripremaću se za utakmicu kao i inače pa šta bude, mada je realno da se bar jednom upišem u strelce - zaključio je Škuletić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Proka

    5. decembar 2014 | 09:43

    A Zvezdin Falkao...koliko dade golova ove jeseni ?

  • David

    5. decembar 2014 | 08:42

    Dok su pravi igraci igrali i gradili slavu u jakoj jugoslovenskoj ligi ovi danasnji iz druge lige ulaze u slavu i to gde se takmice samo 4 tima.

  • Miladin

    5. decembar 2014 | 01:03

    Da je koristio 10% sansi, do sada bi pretekao Klea

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA